74 entry daha
  • çok ayıp ve kültürüne, vatanına ihanet eden bir merak. hufff kızlar çok ayıp ediyorsunuz!!

    ne masterı kızlar, ne doktorası? sen kızsın ya, bir kız en fazla 23 yaşında, daha gözü açılmadan, en geç 17:30'da evinde olabileceği, geri kalan tüm vaktini kocasına, çocuklarına, evine, mutfağına, eltisine, görümcesine filan adayabileceği bir meslek sahibi olup, hayatın tadını yeterince çıkarmış (yani türkiye şartlarında birkaç cinsel münasebette bulunmuş) ve şimdi dairesi, arabası olan erkeğin evlenilecek kadını, yemekli düğününün piremsesi olmak, yaz tatillerinde kocası havuz kenarında rus turisti keserken odada 2 yaşındaki eymen mira'yı uyutmaya çalışmak yerine master yapmayı, daha çok okumayı, bilmeyi filan seçer, inanın anlamıyorum kızlar.
    hele evli olduğu halde böyle şeylere merak salanlara ne demeli? evine ve kocana adaman gereken vakitlerini mastera doktoraya adayıp evlilik müessesesinin temelini sarstığının farkında mısın? tam tez jürinin olduğu gün kaynananın altın günü vardı ve sen oraya gidemeyip o kadının gönlünde yara açtın, gelini fır fır her işi yapan fitnat'a filan rezil oldu.
    zaten sultanbeyli belediyesi kültür merkezine dönüşen şu güzide kutsal bilgi kaynağında da belirtildiği gibi "her yerde olduğu gibi kızlara akademik kariyerde de yardımcı olmak isteyecek bi dünya erkek hoca var", hocalara vere vere master yapıyorsunuz işte adiler, evinin kadını olmak varken doktor olmayı seçiyorsunuz pislikler, sonra kendine ait 2 dairesi ve vw polo arabası olan adamı bile beğenmiyorsunuz, triplere gidiyorsunuz, ne haddinize ya sizin kezbanlar!!!

    asdsfgfds okuyun kızlar, ordinaryus olana kadar okuyun, kudursun cibiliyetine tükürdüklerim. hi haters bye.

    debe: 1 kasım'da oy kullanamıyorum çünkü ikametgahım başka yerde / memleketteyim / yazlıktayım / party hard diyenlere kolaylık:
    http://www.eksiduyuru.com/…k-isteyenlerin-dikkatine

    doktora yapan kız yerine evinde edebi ve namısıyla oturacak kız arayan bey arkadaşlarımız için amme hizmeti, bu sayfa aradığınız kızlarla dolu, koca uğruna başını kapatabiliyor, ömürlerini kaynanalarına adayabiliyorlar. hayattaki yegane uğraşları ev dekorasyonu, nişanda ikram edilecek zıkkımlar ve kınada dağıtacakları adi kırmızı tüllü taçlar. ne master ne doktorayla hiçbir işleri yok, tamamen koca-based bir hayat yaşıyorlar. hadi bakalım, mutluluklar dilerim yalnız lütfen üremeyin:

    https://www.facebook.com/…erin.tatli.telasi?fref=ts
1124 entry daha
hesabın var mı? giriş yap