33 entry daha
  • ulan ne şerefsizsiniz be. gezi'de birkaç provokatör molotof attı diye bütün halka saldırmayın demedik mi hep birlikte ulan? demirtaş eline silah alanlara müdahale etmeyin mi diyor? hayır yalancı herifler. bırakın öldürsünler mi diyor? hayır şeref yoksunları. peki ne diyor? şunu:

    "ne yapacaksınız yani, üç tane genç eline silah aldı diye bütün kentleri bombalayarak, memleketi suriye'ye çevirerek neyi çözmüş olacaksınız?"

    bu sözlere katılmayan beyinsiz siktirsin gitsin pkk'ya savaşıp gebersin. sen buna katılmayıp "bütün şehri yıkalım" mı diyorsun ulan dangalak? anca bunu demek bu söze karşı çıkmak olur, çünkü söz "bütün kentleri bombalayamayız" diyor. heriflere kendi dinlediklerini, okuduklarını anlatıyoruz ya, zeka seviyesine bak.

    sadece 7 haziran seçim süreci boyunca ülkenin en üst kademelerinden sürekli hakaret yiyip, ülkenin her yerinde mekanlarına saldırılıp, mitingleri bombalananlar kimlerdi? hdp. o zaman ne yapmalıydı hdp? o eline silah, bomba alanlar için bütün ülkeye savaş mı açmalıydı? hayır, değil mi? peki birileri silahlandı diye bütün bir şehirde katliam yapmayı mı savunuyorsunuz siz? bunu savunanın, hele bununla herhangi bir şeyi çözebileceğin sananın aklına sıçayım. akıl, fikir, vicdan, insanlık yoksunu haysiyetsiz yaratıklar sizi.

    edit: anketlerde yükseliyorlarmış
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap