5 entry daha
  • kesinlikle doğru önermedir.

    bu nedenle kemalist diye adlandırılan grup görüşlerini benimseyin ya da benimsemeyin ilimin ve bilimin peşinden giderken, gidebilirken, anadolu çomarları da kendi yaşadıkları dünya dışındaki gerçeklerden haberdar olmadıkları için yaşadıkları şeyi idealize ederler ve en iyiyi, en güzeli kendilerinin yaşadıklarını düşünerek, "şanslıyız lan biz!" diye şükrederler.

    kitap okumak, kemalist veya değil her insanın takıntısı olmalı. olmalı ki, daha güzel bir dünyanın mümkün olabileceğine dair inanç geliştirebilsin ve bu emelle o dünyanın ideallerine ulaşmak için çalışabilsin.

    yoksa takıl bir uzunun peşine, düşünme, okuma, konuşma, tabi ki daha rahat bir yaşam. her şeye senin yerine karar verilsin, her kural zaten önceden belirlensin. gel keyfim gel!

    kemalist takıntı olarak adlandırılmış kitap okumak, insanın düşünce dünyasını kökünden değiştiren, kişinin rahatını bozan, ve kafayı bir şeylere takmasına sebep olan bir eylem. bu nedenle bu insanların memleketle, yaşamla, adaletle, ortak yaşamla ilgili hep bir dertleri var ve hep bir dertleri olacak!

    takıntılı olmak veya olmamak bir seçim meselesi! kemalistler için de geri kalan herkes için de. şükür ki, bu ülkede kitap okumayı takıntı olarak adlandıranlara inat, bu "takıntıdan" vazgeçmeyen azimli bir güruh var.
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap