78 entry daha
  • turkiye'deki turistleri anlamama sebep olan yer olmustur benim icin. yolda yururken 10 saniyede bir "my friend" diye bir ses duyarsiniz. kolunuzdan tutup "ping pong show free" yazisini goze sokan tipler ve "maseaaj" diyerek kolunuza yapisan seks iscileri eksik olmaz. simdi uzaktan bakinca nolucak yuruyup gecicen iste denilebilir; ben de turkiye'deki turistler icin boyle dusunuyordum ama harbiden bir sure sonra yapismasinlar diye hic kimseye bakmadan yurumeye calisinca isin rengi degisiyor.

    bunun disinda burada turistlere bol bol reklami yapilan yerlerin hemen hemen hepsine gitmis biri olarak icerikleri hakkinda biraz bilgi vereyim cunku oradayken bu konularda bilgi almak gercekten zor olabiliyor. mesela ping pong show'un bu kadar reklami yapilinca kulturel bir gosteri falan sanmistim ama olay 60-70 yaslarinda bir teyzenin vajinasindan fare, jilet, pin pon topu vb. seyler firlatmasindan olusuyor. gitmisken bu kadar ilginc bir seyi hayatimda bir daha nerede gorecegim diyenler gidebilir ama cok da hos sayilmaz. ozellikle kadinin vajinasindan igne firlatip balon patlattigi kisimda balonlari izleyicilere vermeleriyle show interaktif bir hal aliyor. ben de bir tane balon aldim ama kadinin birkac tane iskaladigini gorunce o igne koluma saplansa kac milyon hastaligi kapacagimi dusunmeye basladim.

    phuket'in etrafindaki adalara duzenlenen turlar buradaki en guzel alternatifiniz. phi phi adasina mutlaka gidilmeli gercekten cok guzel. rengarenk baliklarla snorkeling yapabiliyorsunuz (snorkeli tur sirketi bedavaya veriyor).

    james bond adasinin guzel fotograf cekilmek ve canoeing yapmak disinda hicbir olayi yok. etrafta cok daha guzel adalar var. orda kurek ceken ada yerlisi abilerin ictikleri sigaradan bir firt isterseniz size guzel, kibrit inceliginde bir thai sigarasi sarabilirler; kagitlari falan da cok ilginc.

    bunlarin disinda bizim zamanimiz yetmedi ama cok reklami yapilmamasina ragmen carol adasinin gercekten guzel oldugunu duyduk. o turda hem tum gunu tek bir adada gecirip doya doya tadi cikartilabilir hem de guzel bir seawalking deneyimi olabilir (tura dahil).

    adanin en populer showlarindan biri fantasea show ve diger showlarin aksine fiyati ne kadar pazarlik yaparsaniz yapin fazla dusmuyor. ortami kucuk bir disneyland gibi ama hersey alisveris ustune kurulu. 3 saat falan ortami gezebiliyorsunuz sonra show basliyor. atmosfer, hazirliklar falan gercekten harika ama show bes para etmez. 1 saati yerli kiyafeti giyen insanlarin basit dans hareketlerinden kalani da fillerin senkronize hareketlerinden olusuyor.
122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap