19160 entry daha
  • şampiyonlar ligine en son gittiğinde krasiç'i dünya yıldızı gibi gösterecek performans ortaya koyanların "hayaller şampiyonlar ligi" diye hakkında aklı sıra espiri yaptığı kulüp.

    siz uyurken biz bu sene 4. defa üst üste gruplardayız. 2 defa gruplardan çıktık, 1 defa da çeyrek final yaptık. siz 100+ yıllık tarihinizde 1 kez bile gruplardan çıkamadınız, yetmedi, çeyrek finaldeki rakibimiz sizin stadınızda antrenman yaptığı için bunu gururla canlı yayınladınız. taraftarınız her hafta rakip avrupa takımlarının atkılarını almaktan evde koleksiyon yaptı.

    hani o bahsettiğiniz "para komidinin üzerinde" iğrenç bir pankart ama, vuracaksanız zayıf olduğunuz noktadan vurmayın.

    gerçi siz de haklısınız, güçlü olduğunuz nokta mı var ki?

    edit: eksisozluk #spor kanalindan daha fazlasini beklerdim acikcasi. "sampiyonlar ligi'ne son gittiginde krasic'i dunya yildizi gibi gosterecek performans ortaya koyanlarin..." tanimlamasinin cska-besiktas maclarina yonelik yazildigini acik acik soylemem gerekiyormus demek ki... bundan sonra oyle yaparim. ama acik acik anlatinca da cok uzun oluyor, uzun olunca da okumuyorsunuz.

    "ceyrek finaldeki rakibimiz sizin stadinizda antrenman yaptigi icin bunu gurula canli yayinladiniz." --> real madrid'in inonu'de antrenman yapmasinin bjk tv'den "dunya yildizlari inonu'de" diye canli yayinlanmasi.

    daha aciklayayim mi?
38654 entry daha
hesabın var mı? giriş yap