12 entry daha
  • internette bulunan videosunun üzerinde bariz edit olan kızdır. çok yüksek ihtimalle cinayete kurban gitmiştir.

    ekleme: bu arada gösterdiği tuhaf davranışların herhangi bir psikolojik rahatsızlığı göstermiyor olabileceğini bir reddit kullanıcısı çok güzel açıklamıştı hatırladığım kadarıyla onu da ekleyeyim buraya.

    normalde elisa gözlük kullanıyor ama videoda görüldüğü üzere gözlükleri gözünde değil, asansörün butonlarına basmakta zorlanıyor, görebilmek için baya yaklaşıyor hatta. kendisi orta katlardan birinde kaldığı için bütün orta katların tuşlarına basıyor ki yanlış katta inmesin. ama bu arada kapının kapanmasını engelleyen butona da basıyor. sonradan defalarca bastığı buton bu. kapılar kapanmayınca panik yapıyor. asansörün dışına çıkıp dışarıdan asansörü tutup şaka yapmaya çalışan biri var mı ya da herhangi bir hareket sensörü var mı diye kontrol ediyor. sonra da vazgeçip merdivenleri kullanmak için asansörden ayrılıyor.

    asansörün elisa çıktıktan sonra tekrar tekrar açılması da daha önceden arka arakaya basılmış katlarda durması yüzünden aslında. zaten duvar kağıtlarındaki renk farkı da belli oluyor. aynı katta açılıp kapanmıyor kapılar, kat değiştiği için açılıyorlar.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap