2 entry daha
  • süper haber. artık tek bir terörist kalmaz orda. ne terör kalır ne kürt sorunu. ordan bordo bereliler, burdan bordo klavyeliler saldırdı mı bitti bu iş. bu sefer tamam.

    debe editi: lan olum siz mal mı sınız? * askeri operasyonla, inkar politikasıyla hiçbir sonuç alamadınız, alamıyorsunuz, alamayacaksınız da. düm düz anlatıyoruz anlamıyorsunuz, ironi yapalım diyoruz götünden anlıyorsunuz. ne bordo bereliyle dalga geçiyorum ne de ölen insanlarla. olum sizle dalga geçiyorum. sizle la sizle hooo. bordo klavyeliler. hayır anlamadığınız gibi vatan millet sakarya edebiyatından, ana avrat küfür etmekten başka verecek hiç mi cevabınız yok? ne hevalim, ne pkk'lıyım ne de tsk'dan ve onun allı morlu uzantılarından haz ederim. ha ama askerlik derdim olmasa da bedelli askerlik haberlerini sizin kadar takip ediyorum. sadece şunu deyim biz orada insan öldüğü için üzülüyoruz ve barış istiyoruz ama siz sadece türk askeri öldü mü ölmedi mi onla ilgileniyorsunuz.

    ayrıca: suça ortak olmak istemediğini ilan eden akademisyeninden, tribüncünsüne, basın emekçisinden, sağlık çalışanlarına selam olsun!
168 entry daha
hesabın var mı? giriş yap