7 entry daha
  • 6 yıl nişanlı kaldığım (maddi sorunlardan dolayı) geçen ay evlendiğim değerli eşimle (sosyal medyada tanıştık) allah bozmasın ama çok mutluyuz.
    1991 yılından bu yana edremit'te şarküteri sahibiyim ve 1989 yılından bu yana da ekşi sözlük yazarıyım. değerli eşimle ekşi sözlük vasıtasıyla tanıştım.
    7 yıllık mutlu evliliğimde değerli eşimin bir kez kalbini kırdım ve bu kalp kırıklığını çok kolay telafi edemedim. dibe vurmuş bir hayatta değerli eşimi, okul aile birliği toplantısında tanıdım. ikimiz de ilk evliliklerini yapmış, yürütememiş, evliliklerimizden olan birer çocuğun peşinde hayatlar yaşıyorduk.
    4 yıllık evliyim ve hiç mutlu değilim. neden evlendin sorularına cevap vermiyorum. mantık evliliğine benzer bir şeyden dolayı evlendim diyerek konuyu kapatıyorum.uluslararası kargo işi yapan bir firmadan ön büro müdürüyüm. şirkete geçen yıl staj için gelen d. ile yakınlaşmam oldu.
    değerli eşimi hiç aldatmadım. 16 yıllık evliyiz. asla aldatmayı da düşünmüyorum. o, benim sistemimin yöneticisi.
    ben en güzelini yaşama şansını 1 yıllık değerli eşimde buldum. 6 yıldır telefon kaplarına resimli baskı yapan bir dükkanım var. değerli eşim, kendi resmini telefon kabına bastırmak üzere dükkandan içeri girmiş, onun manevi duyguları sömürmek amaçlı sadece cuma günü para dilenmeye gelen dilenciler gibi mahsun hali dikkatimi çekmişti.

    hepsi ve daha fazlası için athinganoi.
    sayesinde artık marie claire elle cosmopolitan gibi dergilere para vermiyorum.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap