4 entry daha
  • muhalif olacağım diye terörist destekçisi olmuştur. bizdeki muhalifler, solcular, aydınlar geri zekalı diyorum beğenmiyorsunuz. toplum algısı diye bir şey var;

    bu ülkenin yaklaşık %85'i pkk'dan ve terörden dolaylı olarak ya da doğrudan acı çekmiştir. toplumun günümüzdeki algısı, medyanın da yansıtması ile, pkk'nın doğudaki terörden sorumlu olduğudur (katılırsınız katılmazsınız bilmem. kişisel görüşüm benim de bu yönde).

    aynı zamanda devletin bölgede yürüttüğü politikalar ve davranışlar bölgedeki halkı haddinden fazla yormakta, zor durumda bırakmakta hatta ölümlerine yol açmaktadır (katılırsız katılmazsınız bilmem, kişisel görüşüm bu yönde).

    bu durumun açığa çıkmasında iki tarafın da payı vardır. pkk'nın ki gözümde daha büyüktür (kişisel görüş).

    karikatürde iki polisin parçalanmış okuldan çıkarken konuşmaları bölgedeki sorunun tek kaynağının polis olduğu, nedensiz yere bölgeyi yakıp yıktığı sonucunu ilk akla getirmektedir (türkiye'de yaşayan büyük bir kesimi düşünerek laf edin).

    peki ya orada iki terörist okuldan çıkarken o konuşmayı yapsaydı... tüm sorumlu pkk, polis orada melek görüşünü yansıtacaktı, belki de bu karikatürü savunan ya da savunacak kişiler saldırıda bulunacaktı...

    peki o karikatürde konuşanlardan birisi polis, ötekisi terörist olsaydı bakış ne olacaktı... belki de yılın karikatürü olacaktı... filler dövüşürken olan çimenlere olacak, çocuklar sizin yanlış politikalarınız yüzünden zarar görüyor algısı yaratılacaktı.

    muhalif olmak kayıtsız şartsız, karşılığı ne olursa olsun karşı çıkmak değildir. varsa bir hata doğruyu gösterebilmektir.

    benim kıt zekam bunu anlıyor, bunu düşünüyor.

    karikatür yanlıştır. hatalıdır. muhalif olacağım derken okula bomba atalara destek olunmuştur.

    not: ahhh bee... iki defa daha enter'a bassaydım yılmaz özdil olcaktım. iki enter'la kaçırdım...

    edit: bisi beyi sağolsun türkçemi düzeltti. son iki seferde mualif yazan ben hepinizden özür dilerim.
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap