23 entry daha
  • sabır isteyen durumdur.

    günde 3 kere aranarak ve mesaj atılarak taciz edildiğinizde; 1 dakika içerisinde digiturk abonesi olabildiğiniz halde 7 iş günü içerisinde üyelikten çıkıp çıkmama garantiniz yok!

    digiturk üyeliğimi bitirmenin anlık deneyimlerini şöyle aktarayım;

    22 ocak; kendilerinin istediği şekilde dilekçe hazırlanarak, fax gibi bir icadı unutmuş olmama rağmen, okul kenarında açılan kırtasiyelerden birinden fax çekildi.
    23 ocak; faxımın gelip gelmediği soruldu! gelmemiş, 24 saatten önce düşmezmiş sisteme! (kendileri uydu platformu sahibi teknoloji şirketlerinden bu arada)
    25 ocak; faxım nihayet ellerine ulaşmış ama kimlik fotokopimi de faxlamam gerekiyormuş. fotokopinin üzerine de cep telefonu numaramı yazmam, neden ayrıldığımı da belirtmem gerekiyormuş! bir önceki faxımda yazmıştım tüm bilgilerimi tekrar mı yazayım diye sorulduğunda, evet cevabı alındı!
    26 ocak; az önce kimlik fotokopimi, aynen kendilerinin dediği şekilde yazarak yolladım.

    sonuçlar geldikçe bu deneyimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. hatta tüm telefon konuşmalarını da kayıt ederek buradan yayımlayacağım. belki üye olmak isteyen kişiler öncesinde bitirmenin ne kadar zor olduğunu ve bu şehir eşkiyalarının ağızlarından köpükler saçarak insanları nasıl sömürdüğünü anlatabilirim!

    edit: 4 gün sonra genel müdürlükten aranarak çok cazip teklifler verildi ancak kabul etmeyerek iptalini istedim. lafı 40 kere uzatıyorlar, inanılmaz kibarlar falan filan ama kanmayın. sonra kutuyu bırakmamı istediler ama lütfen hd bağlantı kablosunu götürmeyi unutmayın. ancak kumandanın pillerini çıkarın ben öyle yaptım.
298 entry daha
hesabın var mı? giriş yap