1 entry daha
  • beni büyük hayal kırıklığına uğratmış film. bu kadar güzel bir konu, ciddi anlamda çok kötü işlenmiş. gerçek olaydan alıntı olduğunu düşününce, filmdeki karakterlerin bugün hayatta olanlarını pek memnun ettiğini de sanmıyorum.

    bir kere içersine konan aşk hikayesi son derece gereksiz. boş yere filmi işgal ediyor. bunun yüzünden, tanker sahnelerine yeterince yer verilmemiş. yani tanker mürettabatının hayata tutunma macerasını izlemek yerine, daha çok sahil güvenlikten gemiye yardıma giden chris pine'nın geri dönüp dönmeyeceğini endişe eden holliday grainger'ı görmek pek keyif vermiyor.

    ayrıca, the finest hours sinemada 3 boyutlu şekilde gösteriliyor. fakat 3 boyutun hakkını verebildiği de söylenemez. çünkü çok karanlık çekimleri var ve 3 boyutlu gözlükleriyle izlemek görüntüyü daha da karanlıklaştırıyor. böyle olunca, film iyice kararıyor ve detayları görmek zorlaşıyor. açıkçası, iki boyutlu olarak gösterime girse daha bile iyi olurdu.

    sonuç olarak, sinemaya gidip izlemenizi tavsiye edeceğim bir yapım değil. izlemek isteyenlerin beklemesini, çıktığı zaman filmin dvdsini almalarını ve evlerinde iki boyutlu şekilde izlemelerini öneririm. emin olun böylesi, sinemada seyrettmekten daha keyifli olacaktır.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap