6 entry daha
  • türkiye'deki fetişist insanlarla tanışmak ve etkinliklere katılmak umuduyla 3 sene kadar önce üye olduğum, fakat pek de beğenemediğim site.

    öncelikle eğer premium üyelik almazsanız deneyiminizin kısıtlanacağını belirteyim. ayda 5 dolar gibi bir ücreti var, ilk katıldığımda (dolar da bu kadar yüksek değilken) deneme amaçlı satın almıştım, çok güzel pornografik materyallere ulaşabiliyorsunuz, bence parayı hakediyor.

    onun dışında sitenin arayüzü siyah üzerine gri/beyaz bazen kırmızı yazılardan oluşuyor, benim gözlerimi yoruyor bir miktar, uzun süre aralıksız vakit geçiremiyorum.

    profillere kink ekleme şekli güzel, her bir kink veya fetiş ile hangi şekilde ilgilendiğinizi de girebiliyorsunuz ve profilinizde gayet şık duran bir "sevdiklerim listesi" oluşuyor zamanla.

    örneğin - collaring (giving), biting (everything about it) *

    -

    sitede bir potansiyel olması, türkiye'de bu sitedeki deneyiminizin iyi olacağı anlamına gelmiyor tabii ki.

    türk grupları nispeten daha az aktif, ama yine ilgi çekici muhabbetlerin döndüğü, takip ettiğim oluyor.

    türkiye'de munch sayısı da malesef pek yüksek değil. fakat böyle şeylerin yapılabiliyor olması bile iyi, adım adım olacak herhalde.

    daha bdsm'in ne olduğunu bilmeden, "karı var lan burda" düşüncesiyle üye olan vanilla adam sayısı malesef çok yüksek.

    güzel insanlarla tanıştım mı? evet, kesinlikle. ama genel olarak (içerisinde türklerin barındığı her arkadaşlık sitesinde olduğu gibi) düzenli aralıklarla saçma salak mesajlar geliyor ve onları ayıklamaya çalışıyorum.

    siteden tanışıp herhangi bir şeyler yaşadığım insanların hepsinin amerikalı olması (bkz: incirlik hava üssü) gibi bir gerçek de var. bence bunun sebebi onların profilimi okuyor olmaları.

    -

    özetle, bir deneyebilirsiniz ama fazla umutlanmamanızı tavsiye ederim.

    ok cupid benim için yıllardır kinksterlarla tanışmak için 10 kat daha başarılı oldu. orada da profilinize bdsm ile ilgili pek çok şeyi ekleyebiliyor ve ona göre partner arayabiliyorsunuz. arayüzü daha temiz, kullanımı daha kolay.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap