4 entry daha
  • 28 - 30 nisan 2016 tarihleri arasında ikincisi yapılacak olan davul festivali.

    ülkemizde bu tür organizasyonların olması süper ötesi bir olay. gerçek dorman'a şükranlarımı sunuyorum. birçok genç davulcu'nun mutlaka katılması gereken bir festival. gerek workshoplar olsun gerek profesyonel davulcular olsun, yakalarına yapışıp bir şeyler öğrenebilecekleri bir organizasyon.

    ayrıntılı bilgiyi buradan alabilirler. d52 drum fest

    birincisi de gayet başarılı bir organizasyondu benim açımdan fakat gözüme gelen ve söylemeden geçemeyeceğim bir olay var.

    özellikle workshop yapacak davulculara hassasiyet gösterilmesi gerektiği kanısındayım. çaldığı grup türkiye'de duyulmuş olmasından dolayı ekmeğini yiyen pop rock grubu davulcularını çıkarıp 6/8 lik ritm attırmak amatör müzisyenleri ilerletmek yerine, daha da geriye götürecektir. kötü davulcu, iyi davulcu ayrımı yapmıyorum asla. herkesin bir tarzı var. ama adam dümdüz ritm atıyor, ne bir paradiddle var, ne bir rudiment var. ne aksanlı aksansız vuruşlar var.

    bu adam müzisyen'e ne katacak?

    edit: bu arada ikincisinde akın bağcıoğlu gibi bir davulcunun olmamasına çok şaşırdım. hem de kendisi ankaralı olmasına rağmen.
hesabın var mı? giriş yap