21 entry daha
  • bir alt modeli m4 aqua'nın stoklarda kalmaması sebebiyle tarifeme ek olarak aldığım yeni telefonum. almadan önce iyi ki buraları okumamışım, genelde ekşi okuyup alışverişlerimde olumsuz yorumlardan etkilenebiliyorum.

    öncelikle telefona çok para vermeyi sevmeyen bir kullanıcıyım. genelde 1000 tl civarı f/p oranı yüksek ürünleri tercih ederim. bundan önceki akıllı telefonlarım huawei g7 ve motorola droid razr idi. şirketim iphone 5s verdiği için ikinci hattımda huawei g7'yi kullanmak zor oluyordu. çünkü hem iri hem de ağırdı, çift telefon taşımak eziyet oluyordu. huawei marka telefonumu ben de eşime verdim. motorolam hala duruyordu ama güncelleme almadığı için kullanması kanser ediyordu. ben de yeniden uygun fiyatlı, taşıması kolay, kulanması keyifli bir telefon alayım dedim. çok marka araştırdım. lenovo olsun, hatta casper olsun oldukça iddialı modeller var piyasada. ancak beklentimi karşılayacak model olarak xperia m4 aqua için karar kıldım. stoklarda olmayınca m5'e döndüm. benim için telefondan beklentim uygulama yükledikçe kasılmaması, akşam eve gittiğimde şarjın yarısının duruyor olması, ailecek bir etkinlikte kaliteli fotoğraflar çekebilmem. hepsi bu kadar. bu açıdan m5 beklentilerimi fazlasıyla karşıladı diyebilirim. kapanıp açılma, donma vb gibi sorunlar yaşamadım. şu an kendisinden gayet memnunum. sonuçta elimde 21 mp arka, 13 mp ön kamerası, 3 gb rami olan çoğu markanın amiral ürünü ile rekabet edebilecek bir telefon var. ve ben bu telefona 2500 tl vermedim, 1350 tl gibi bir rakama yıllarca kullanabileceğim bir telefon aldım.

    yeni özellikler ya da sorunlar keşfettikçe burayı editlerim.

    aylar sonra edit: almayın, aldırmayın. telefon kendi kendine şarjı %90 iken dahi kapanıyordu. şarja takmadan da hiç bir şekilde açılmıyordu. güncelleme gelince düzelecek dediler. günceleme geldi sorun çözülmedi.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap