5 entry daha
  • gonlunde/aklinda besiktas olan iki teknik direktorun (ziya/del bosque) birbirini alt etmeye calisacagi aslinda siradan bir mac. iki teknik direktorun de kafasinda mac harici o kadar cok sey olucak ki, bu ikisinde de konsantrasyon sorunlari yaratacak, ancak bu durumda olaylara daha soguk kanli bakabildigini vermis oldugu bircok demecte gosteren vicente del bosque cok daha avantajli.
    trabzon tarafi icin, ziya dogan hakkinda cikan transfer dedikodulari nedeniyle trabzonspor alehine olusacak bir skorda trabzon seyircisinin takim personellerine kufur serisini ziya hocayla surdurecegi, ortamin acayip gerilecegi mac olacaktir. (ki belki trabzonlular 30 eylul 2004 besiktas bodo glimt macindaki besiktas taraftarinin takimlarina olan inanilmaz desteginden ders almislardir da boyle bir durum olmaz, da nerdeee..)
    besiktas tarafi icin ise yonetimin, "besiktas del bosque ile su maci alsa da biz de olusmus karmasa ortamina en sonunda net bir tepki ile mudahale edebilsek", "gidisat hakkinda cikip bir kac laf soyleyebilsek","bi suru toplantida hic birsey yapamadik bari su kaos boylelikle bitiverse" diye bi suru umut besledikleri zor mac. (cristoph daum zamaninda oynanan ve besiktasin kadikoyde fenerbahcenin galibiyet serisine son verdigi mactan onceki duruma pek bi benzemekte su hal)
    tahminimce besiktas iyi bir sonuc alacak ve yonetim elinin kolunun baglandigi bu zor donemden dogru bir secimle, vicente del bosque ile calismaya devam ederek siyirilmis olacak.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap