31 entry daha
  • kendisini tanımam etmem. tv'de de görmedim. hiçbir dizisini izlemedim.

    ama bir şey söyleyeyim; hürriyet muhabiri sayit durmaz denen ahlaksızın yaptığı dünyanın en büyük namussuzluğudur. insan yaptığı o haberin altına adını yazmaya utanır.

    link falan vermeyeceğim.
    kızcağız normal bir kıyafet ile bir arkadaşının davetine katılıyor. sonra bunun fotoğraflarını çekiyorlar. kız hakikaten hanım hanımcık giyinmiş, yanında erkek arkadaşı ile el ele poz vermiş. sert bir rüzgar var. sonra kız oradan ayrılırken arkasından fotoğraf çekiyorlar, esen rüzgar kızın eteğini kaldırıyor. yani estetikten bu kadar yoksun, bu kadar iğrenç ve alçakça bir fotoğrafı çekip bir de hurriyet'te utanmadan yayınlarken bir de yüzsüzce
    "mekandan en son ayrılan hande soral, habercilere röportaj verdikten sonra rüzgar kurbanı oldu. sert esen rüzgar, ünlü oyuncunun mini eteğini kaldırınca, soral böyle görüntülenmekten kurtulamadı."
    yazabiliyorlar.

    şunu sokakta yürüyen insana yapsan, önce bir kamyon dayak yer komaya sokulursun, sonra bunun bir de tck'da cezası var. "magazin muhabiri" olduğunda istediğini yapmakta özgürsün.

    ya şimdi düşünüyorum, ben şu kızın sevgilisi ya da babası veya kardeşi falan olsam bu sayit durmaz denen şahsiyetsizi ne yapardım bilemiyorum.

    terbiyesizliğin dik alası şu yapılan hareket.

    bana kalırsa hemen bu gazete yöneticilerini ve sayit durmaz denen ırz düşmanını kendisinden habersiz yaptığı bu ahlaksızlık yüzünden dava etmeli.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap