307 entry daha
  • burada bazı geri zekalılar (geri zekalı olduklarını düşünmek istiyorum, tersini düşünürsek iblis gibi bir şeyler) tutup "deli oldukları için bağırıyorlardır." demiş. selam yavşak kardeşim ben belgeli deliyim. defalarca hastanede yattım. hayaller gördüm, çok da deli gördüm. senin sandığın gibi deliler türk filmlerinden aparma oraya buraya saldıran ağzından köpükler saçan bağıran çığlık atan tipler değiller amk öyle olduğunu düşünüyorsan kapalı sistemli bir servise veya manisa'ya git. salaklar.

    deliler camlara çıkıp bağırmazlar. şizofrenler camlara çıkıp "bizi kurtarın" demezler. psikozlular "her yerde kamera var kurtarın." diye bağırmazlar. yani bunu "toplu" olarak yapmazlar. böylesi bir grup davranışı delilerde yoktur. o kadar deneyimim var. kızlı erkekli de kaldık afedersiniz haremlik selamlık da yokkk.

    baş şu an nasıl yazıyorum nasıl aklım başımda. olmadığı zaman da vardı. o zaman da tüm gün camlarda kudurmuyorduk deli arkadaşlarla.

    bir de "biz o mahallede yaşıyoruz. hep böyle onlar." diyerek meseleyi deli olmalarına bağlayan orospu çocukları, aranızda bir vicdan bir kalp sahibi yoktu da sormadı mı, neden "hep" bağırıyorlar diye.

    köpek gibi köpek. it gibi itsiniz. her boka tayyipi akpyi sokuyorsunuz. burada bir istismar varsa, çıksın istemiyorsan ortaya yok proje olaylar bunlar diyorsan umarım bir gün proje olarak götünden sikilirsin de birilerini korumak için insanlar sana arka çıkmaz. lanet olsun bu ülkeye.
175 entry daha
hesabın var mı? giriş yap