1 entry daha
  • gayet normaldir. arkadaşlar siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ülkenin genel insan profili chp için terörist diyor ve chp'nin teröre destek verdiğini düşünüyor.

    bunun birinci sebebi kimse kusura bakmasın ama (bkz: kemal kılıçdaroğlu). siz bu ülkenin insanına yırtınsanız da anlatamazsınız kk'nın teröre destek vermeyen düzgün bir insan olduğunu.

    bir de tabi son zamanlarda canlı bombalar patladıktan sonra chp'li vekillerin bu bombacıları destekleyen epey haberleri çıktı ortaya... şimdi başlığı aramak zor geliyor telefondan yazıyorum ama bir çoğunuz hatırlıyordur bunu.

    bunların dışında dhkp-c ile bağı olan çarşaf çarşaf milletvekili ve chp üyesi insan döktüler ortaya.

    yani olay basit arkadaşlar, insanlar genel olarak chp'yi böyle düşünüyor ve ciddi bir değişim olmazsa böyle düşünmeye devam edecek...

    hepimiz hırsıza arsıza kızıyoruz, gitsinler istiyoruz ama halkın gözünde hırsız teröristten daha iyidir... o yüzden hiç ama hiç şaşırmıyorum bu haberlere...

    edit: bunları yazdığım için ne yalancılığım kalmış ne aktrollüğüm ne de aldığım maaş... her neyse arkadaşlar bakın çok zor değil, google amcayı açın ve 'chp dhkp-c' 'chp pkk cenaze', 'chp ankara bombacısı' gibi anahtar kelimeleri girin... çıkan haberleri istediğiniz siteden seçerek okuyabilirsiniz... o yüzden herhangi bir site paylaşmadım burada. bakın anahtar kelimeleri bile verdim size artık bulursunuz sanırım.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap