• benim artık ne söyleyecek sözüm, ne yapılacak yorumum var. bundan sonra siyasi konulara kesinlikle bulaşmama kararı aldım kendi adıma.

    millet haburdan bayraklarla girerken, istanbulun göbeğinde pkk bayrakları asarken "çözüm süreci" diyen hükümet, "kandırıldık" diyen şehir yapılanmasına ve binbir tür bomba imalatı, istihbarata izin veren "valilere dokunmayın dedik" diyen hükümet, terör örgütüyle kol kola olan hdp ama suçlu gene chp.

    "bakara makara"yı chp li bir vekil yapsaydı, milyarlarca doların ses kayıtları chp li vekilin azından kayda alınmış olsaydı, "biz izin verdik çözüm olsun diye, kandırıldık" cümlesini chp kursaydı ne olurdu?

    arkadaş bu ülkenin insanı aklını kaçırmış. bu kadar basit ve net. yağmur yağsa, eşşek ossursa chp den biliniyor. chp çok mu ak pak, ot bok beni ilgilendirmiyor ayrıca, konu da bu değil zaten.

    benim derdim gözüyle gördüğünü, kulağıyla duyduğunu inkar edecek kadar "garip"leşmiş (sanırım en basit en saygılı tanım bu olur) bu toplumda benim söyleyecek bir sözümün kalmadığı.

    ben artık bu olan biteni anlayamıyorum. ben artık insanların bu geldikleri "bizim adamlar ne yapsa doğrudur"culuğu kaldıramıyorum. ben artık bu nefretle baş edemiyorum.

    son olarak üzülerek söylüyorum, çocukken istanbula taşındığımızda malatyadan bizi ziyarete gelecek dedem "ne getireyim sana" diye sorduğunda, toprağını kavonoza koy getir diyecek kadar, her milli bayramda ofisin önüne 5 e 8 bayrak asacak kadar zamanında milliyetçi olan ben, artık kendi insanımı sevmiyorum.

    --- spoiler ---
    chp milletvekili mehmet tüm, nusaybin’de şehit olan uzman çavuş aycan özdilli için dün düzenlenen cenaze töreninde, yanına gelen bir vatandaşın saldırısına uğradı. tüm’ün yanına yaklayan vatandaş, “teröre destek veriyorsunuz, senin bu törende ne işin var” diyerek tüm’e yumruk attı.
    --- spoiler ---

    kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/…mruklu-saldiri-40081122
  • gayet normaldir. arkadaşlar siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ülkenin genel insan profili chp için terörist diyor ve chp'nin teröre destek verdiğini düşünüyor.

    bunun birinci sebebi kimse kusura bakmasın ama (bkz: kemal kılıçdaroğlu). siz bu ülkenin insanına yırtınsanız da anlatamazsınız kk'nın teröre destek vermeyen düzgün bir insan olduğunu.

    bir de tabi son zamanlarda canlı bombalar patladıktan sonra chp'li vekillerin bu bombacıları destekleyen epey haberleri çıktı ortaya... şimdi başlığı aramak zor geliyor telefondan yazıyorum ama bir çoğunuz hatırlıyordur bunu.

    bunların dışında dhkp-c ile bağı olan çarşaf çarşaf milletvekili ve chp üyesi insan döktüler ortaya.

    yani olay basit arkadaşlar, insanlar genel olarak chp'yi böyle düşünüyor ve ciddi bir değişim olmazsa böyle düşünmeye devam edecek...

    hepimiz hırsıza arsıza kızıyoruz, gitsinler istiyoruz ama halkın gözünde hırsız teröristten daha iyidir... o yüzden hiç ama hiç şaşırmıyorum bu haberlere...

    edit: bunları yazdığım için ne yalancılığım kalmış ne aktrollüğüm ne de aldığım maaş... her neyse arkadaşlar bakın çok zor değil, google amcayı açın ve 'chp dhkp-c' 'chp pkk cenaze', 'chp ankara bombacısı' gibi anahtar kelimeleri girin... çıkan haberleri istediğiniz siteden seçerek okuyabilirsiniz... o yüzden herhangi bir site paylaşmadım burada. bakın anahtar kelimeleri bile verdim size artık bulursunuz sanırım.
  • (bkz: kendi düşen ağlamaz)

    hocam siz "hayır olmaz" demediniz ki bu çözüm işine, rüzgardaki yaprak gibi sallandınız. kaç zamandır izlerim chp'yi yemin ediyorum nedir bu işteki görüşü bilmiyorum...

    koydun kendini akp'nin yoluna sonu buraya çıktı. şimdi neyin ağlaması ki bu?
  • önce akp'ye şimdi de hdp'ye benzemeyen çalışan chp'nin henüz iyi günleri. chp hiçbir zaman iktidar olmak istemedi, bunun için çabalamadı. iktidar olamazsak, istifa ederim deyip seçim sonuçları geldikten sonra "memnunuz yine yüzde yirmi beş" diyerek bir yere varılamayacağını görmek çok zor olmayabilir.
  • akp'li bir vekile yumruklu saldırıda bulunsa anında dövülüp geceyi karakolda, ömrünü de bir hapishanede paralelci suçlamasıyla geçireceğini bilen kişi hareketidir. ve ancak bir korkaktan beklenir bu tarz saldırı. büyük köpek görünce kuyruğunu kıstıran küçük kancık davranışıdır bu.

    pkk ile masaya oturmuş akp gibi parti varken türkiye'de, bu tarz saldırıları 'ama efendim chp de zaten son zamanlarda hdp'yi savunan tavırlar sergiliyor. vatandaş kızıyor' şeklinde normalize etmeyin lütfen.

    bu şartlarda o vatandaş ya hep iddia ettiğimiz gibi zırcahilin tekidir ya da düpedüz akp'lidir. aynı kapıya çıkar zaten.
  • tipik bir anadolu çomarının saldırısıdır.

    senin ben zihniyetinin aq. konuyu bilmiyorsun daha ama hem fikir, hem bilgi sahibisin.
  • ülkenin genel insan profili chp için terörist diyormuş. çünkü ülkenin genel insan profili beyinsiz arkadaşım, düşünmekten aciz, önüne ne koyulursa onu yiyen o şekilde düşünen, ortaya gerçekler konulduğunda bile sırtını çeviren çomar sürüsü alayı. yeter lan. 11 sene kucağında oturduğu fethullah bir günde hain ilan edildi, ertesi gün "cehape fetö işbirliği" diye haberler kusturdular kiralık kalemlerine, senelerce çözüm çözüm diye her şeye göz yumuldu, gerçekten terörist olanlar davul zurnayla karşılandı, operasyonlar zorla durduruldu, şimdi bu da fiyaskoyla sonuçlanınca "pkk cehape yakınlaşması görenleri şaşırtıyor". hadi len oradan. buna inanan, itimat eden adama da ne saygı duymam beklensin, ne de desteklediğim partinin onların seviyesine inmesi beklensin. yazık ulan artık. bu kadar da gerizekalı olunmaz ki.
  • türkiye gibi bir ülkede yaşanması normal karşılanabilecek bir olay.

    chp, çözüm süreci için ''halkın gözü önünde şeffaf olmalı, meclis işin içine katılmalı yoksa olmaz'' demiştir. daha karşı çıkmak için ne yapılmalı merak ediyorum? kılıçdaroğlunun yönetimini ya da liderlik vasfını tartışabilirsiniz ama terörist yaftası yapıştırmak aymazlıktır, net. eğer chp terörist damgası yiyorsa, sözde milliyetçi mhp, her defasında akp'ye stepne olduğundan dolayı linç edilmeli meydanlarda. zira, habur rezaleti, çözüm sürecinde kandırılmalar, o süreçte şehirlere bombaların yığılması akp döneminde ve yürüttüğü çözüm sürecin süresinde oldu.

    chp'li vekillerden önce diğer parti mensuplarının dayak yemesi lazım. 4 partiyi sıraya koysak, en son tepki gösterilecek parti chp'dir. geçmişte yaşananlar ve yapılanlar bunun açık göstergesidir.
  • abi şunu anlayın artık. ülkenin yarısı cahil, yobaz ve geri zekalılardan oluşuyor. çoğunluğu rezil koşullarda köpek gibi yaşıyor. bu adamlardan oy da istemeye gerek yok.,muhatap da olmaya gerek yok. hiç birisiyle iletişim bile kurmayın.
    gitmeyin kardeşim cenazeye. boşverin.
  • türkiyede sıradan bir günde gerçekleşmiştir.

    hatırlarsanız akp'nin de ilk dönemlerinde vekillere yumurta atan öğrenciler vardı. çoğu tutuklandı, hapse gönderildi falan. gündemi de bir hayli meşgul etmişlerdi. o zamanlar akp kanadı ısrarla aynı şeyi savundu: bu eylem ifade özgürlüğünün kapsamının çok dışındadır. esnafından ev hanımına pek çok akpliden de buna benzer laflar işittim, hak da vermiştim o zamanlar.

    şimdi deniliyor ki chpyi halk pkk ile, hdp ile özdeşleştiriyor. vallaa kusura bakmayın da bir kesim de akpyi pkk ve ışidle özdeşleştiriyor. bu bir mazeret mi?

    bazı insanların yarım akıllarıyla ne düşündükleri beni hiç ilgilendirmiyor. yapılan eylem yanlıştır. mantığını da hiç ama hiç kavrayamıyorum. çünkü bir mantığı falan yok. daha bir sene öncesine kadar "öcalanın konumunu tartışmalıyız" diyen bir yazar müsveddesinin yazdıklarını okuyup, hak verip, bugün en azılı pkk düşmanı kesilen, kendisinin haricindekileri de "pkk sevici, pkk yanlısı" olarak tanımlamaya kalkışan insanların mantığından bahsetmeyin. ben o mantığı biliyorum. şu anda bu kadar çok şehit veriyor olmamızın en baş müsebbibidir o mantık. öyle mantığa s.çayım.
hesabın var mı? giriş yap