254 entry daha
  • son dönemde kinolon içeren bir antibiyotik kullanmış mı araştırılmaldır. ailesi ve yakınlarına ulaşabilen birileri olursa söylesin lütfen.

    ölmemek için okunmalı;
    (bkz: #46122941)

    edit: anladığım kadarıyla kullanmış. olayın öncesinde gıda zehirlenmesi yaşadığı bilgisi geldi, bu nedenle de antibiyotik kullanıyormuş. twitter'da yazdığı son şeyler kinolon'dan zehirlenmiş olabilme ihtimalini artırıyor.

    8 nisan'da şöyle yazmış: "iki antibiyotik yazmis doktor ..iki antibiyotik fazla sanki"
    https://twitter.com/…oon6/status/718405031800803329 (permaweb)

    -2 antibiyotikten birinin kinolon içeren bir ilaç olma ihtimali neredeyse %90, bununla ilgili kesin bir bilgi maalesef gelmedi, yakınlarından ya da ailesinden de ulaşan olmadı.

    9 nisan'da şöyle yazmış: "iyileşmek istiyorummmmm lutfen cabuk iyileseyim"

    yine aynı gün attığı tweet:

    "sanki bir sis bulutunun icindeyim..
    günaysin
    günaydin herkese"

    -kinolon merkezi sinir sistemini etkliyerek, brain fog denen lanet şeye uzun dönem sebep olabilir. tülay da, burada bunu anlatmış olabilir.

    8 nisan'da şöyle yazmış: "artik offline filan yapmayacagim yine gelebilirim uyuyamazsam, simdilik gittim.."

    -uyuyamadığından bahsetmiş, bu da bu ilaçtan zehirlenen birçok kişinin yaşadığı genel bir semptom, insomnia o kadar radikal olabiliyor ki bazen insanlar aylarca uyuyamıyor, çok uyku hissediyorsunuz ama merkezi sinir sisteminiz uyumanıza izin vermiyor; en ağır psikotik ilaçlar bile maalesef işe yaramıyor.

    yine aynı gün şunları yazmış:

    "uyuyamadim"

    başka bir tweeti,

    "cok uykum var hic uykum yok"

    kinolon içeren bir ilaç kullandıktan sonra intihar eden çok kişi var ne yazık ki, tülay da onlardan biri olmuş olabilir. doktorların paçalarından cehalet akmasa keşke...

    yine, yeniden, yaşamak için;
    (bkz: #46122941)
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap