5471 entry daha
  • gönüllüler ne riyakar insanlarmış. gizem k için balık verelim mi vermeyelim mi bunun tartışmasını yaptı adamlar .sanki bu zamana kadar ortaya mükemmel karakter koydular da bu kalmıştı. biri der vermezsek günah biri der insanlık ayıbı! e siz o insanlık ayıbını 3 kere tekrar ettiniz zaten. dördüncüde mi akıllarına balık verelim mi diye sormak geldi?
    gizem memiç adada düzgün yüzü ve fiziği sebebi ile masum görünen en tehlikeli bayan yarışmacı. damla ile daha da iğrendirici sahneler canlandırdılar. yağmur yağıyor gizem k barakaya dönecek ya bunlar kendilerine göre en iyi yerlere battanıyeleri serdi aralarında şu konuşma geçiyor dikkat!
    damla:gizem nereye yatacak ? ne diyorsun ona yatacak yer kalmadı ama.
    memiç:normalde yattığı yer zaten.şöylemesine yatsın oda yaaniii
    sonra yatarlar keyiflerince gizem k gelir ortamı görür ve der ki:burda ben yatıyordum niye böyle birşey oldu anlamadım.
    işte sorunda böyle şeylerde.kendi çıkarlarına uygun hareket edip karşılarında duran insana zerre saygıları yok umurlarında değil ama sonra kalkıp biz çok iyi insanlarız onlar kötü iyiler kazanacak re re rö.
    serkay da gizem k karşı takıma nasıl afıyet olsun dermiş buna takmış. adamların kafaları iyi galiba.gizemin düşmanı mı bu insanlar sadece rakip ve yemeği onlar kazanmış ne desin boğazınızda kalsın mı desin ?serkay için bu centilmenlik değil eziklikmiş. ezik ne demek fikirleri yok kafadan tanım uyduruyor. ezik ezik dedikleri semih boşa 1. çıkmadı onların karşısında.
    ve efecan sen nasıl insansın sana yakışacak sıfat bulamıyorum. semih için survıvora yakışmayan tek adam sensin diyorsun bence sensin. yanında yüzüne güldüğün adamın arkasını dönünce hançerledin semih'in ihanet deyip durduğu asıl budur. çok net. kolu sakat değil numara yapıyor zaten adada bze yiyecek bırakmıyor diye diye memiç ile potaya sokmaya çalışırken adam dokunulmazlığı kazanınca vaayy ibo adamsın triplerine girdin. bir konseyde semih burda jöle gibi adamlar var her tarafları ayrı oynuyor demişti. haklı çıktı.
6907 entry daha
hesabın var mı? giriş yap