21 entry daha
  • kesinlikle var olan şey.

    öncelikle kullanacağım dil için şimdiden özür diliyorum, zira olayı her hatırladığımda sinirim tepeme çıkıyor.

    muayene randevusu almışım. 8:30'a da almışım ki erkenden muayene olup işime yetişeyim. saat 7:45 civarı kliniğe geldim ki ne göreyim; neredeyse 50-60 kişi oturmuş bekliyor. e artık muayeneler saate göre de yapılıyor, ne alaka dedim. muayene saatinden 15 dakika öncesinde de işleri halletmiş olmak lazım.

    insan güruhunu görünce güvenliğe sordum, geliş sırasına göre mi numara veriliyor diye, adam internet randevu saatine göre verildiğini söyledi. neyse efendim 8:00'de kayıt masası açıldı, 10-15 kişi sıraya girdi, ben de arkalarına geçtim 8:15'i geçirmeden kayıt hallolsun diye.

    bu esnada tam arkamdaki, fazla da yaşlı olmayan 55-60 yaşlarındaki yelloz kadın "sen sonradan geldin, ben seni gördüm, arkaya geçeceksin" dedi. kadına durumu anlatmaya çalışıyorum, oradaki 50 kişinin hepsine sıramı versem ben muayene olamam. "biz 6'dan beri buradayız", "arkaya geçeceksin" (senin yaptığın salaklıktan bana neyse artık) diye vıy vıy bağırmaya başladılar, ben de artık nasıl sinirlendiysem tiz bir sesle "işim gücüm var, zaten hastayım, uğraşamam sizinle" dedim. bu sefer başladı "terbiyesiz, ahlaksız, rezil, cehennemde yanacak hep işte bunlar" demeye yanındakilerle birlikte...

    kendi salaklığından, bilgisizliğinden, 2 saat boşa bekledi diye 2 dakkada cehenneme yolladı karı beni. haspamın arzularını yerine getirsem muayene falan olamam, andavalın umurunda bile değil.

    ben o gün akşama kadar sinirden ne yaptığım işi anladım, ne yediğimden keyif aldım, ama o terbiyesiz yanına aldığı bir kaç yellozla birlikte sayıp sövüp dedikodusunu da yaptı, rahatladı.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap