90 entry daha
  • adım başı tacize uğrayan kadınlardan o kadar uzakta, o kadar cam fanusta yaşıyorsunuz ki, "görüntü yok, nasıl inanayım" bile diyebiliyorsunuz.

    evet, hiç tanımadığımız insanları suçlamak hobimizdir genel olarak. ben mesela her gün hayatımda hiç görmediğim en az üç insanı tacizle suçlarım, maksat pislik değil mi, ooh. nıhahahah falan diye de gülüyorum hatta o anda. kedimin de kafasını seviyorum bir yandan, biliyorsunuz kötülerin kedileri olur, hain planlar kurarken nıhahah diye güler ve kedi severler.

    kafanızdaki kadın böyle anlaşılan. kadınlarla hiç temasa geçmediğiniz o kadar belli ki, size ana-bacı yapsak bile anlayacağınızdan şüpheliyim. gene de çık o fanustan sayın gerizekalı, sor bakalım sevgiline, annene, varsa kız kardeşine, hayatında hiç mi tacize uğramamış? tabii senin gibi bir hıyara olur da güvenebilirse, uğradığı tacizleri anlatınca video kaydı istersin sen, göstermezse de inanma... ha bir de sor bakalım grup seks övmüş mü?

    ekleme: bu entry'de kastedilen insana şu lafları etmekte ne kadar haklı olduğumu kendisinin götü yemeyip entry'sini silmesinden ama bana "sen göt olsan sikilmezsin, pislik" mesajıyla da anlamış oldum. taciz savunucuları hiçbir zaman şaşırtmaz arkadaşlar, kesin bilgi.

    ekleme 2: ubernova olayı savcılığa taşımış ve domino's da görüntüleri temin etmişken burada yüzsüz yüzsüz "üfürme, kurgu" diyenler nasıllar, hiç yüzleri kızardı mı, merak ediyorum. (bkz: #60459268)
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap