3 entry daha
  • starterlarının açıklandığı oyun: grass flying rowlet, fire litten ve water popplio.

    rowlet, grass-flying baykuşumuz. kendisi bulbasaur'dan sonra base form'unda dual type olan ilk starter. ayrıca rowlet'la birlikte her üç type'tan da kuştan esinlenilmiş bir starter olmuş oldu **. competitive açıdan pek de bir gelecek vaadettiği söylenemez, zira fire, ice, rock ve poison'a karşı weak olmak pek hayra alamet değil. flying'e de weak de, flying pek offensive kullanılmadığı için çok sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

    litten fire kedimiz. tasarımında kırmızıdan ziyade siyah ağırlıklı olması bana secondary typing olarak dark ya da fighting alabileceğini düşündürmekle birlikte eğer dördüncü bir fire-fighting starter gelirse o game freak'i yakarlar, yakın bir zamanda yapacaklarını sanmıyorum pek. bir de eğer fire starterlarının çin zodyağından esinlenildiği teorisi doğruysa, litten bir kaplana evrilebilir ve fire-dark bir kaplan'ın ne kadar popüler olabileceğini görmemek için aptal olmak gerek.

    poppliowater fokumuz. tasarımı da ister istemez water-ice'ı düşündürtüyor. halihazırda foklardan esinlenilmiş water-ice beş tane pokemon olduğunu düşünürsek pek heyecan verici olduğu söylenemez. umarım yanılıyorumdur.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap