36 entry daha
  • efendim, uzaktan yakindan alakam olmayan bir okuldur kendileri, lakin utanmadan uluslararasi internet sayfalarina fotografimi koymuslardir. hala da orada durur, aylardir anasayfanin banneri olarak kullanilir.

    evet gunlerdir kamuoyunu mesgul eden bu carpici olayin perde arkasini buradan acikliyorum: o resimdeki mutlu ogrencilerin hicbiri baskentte degildir, zira o resim baskentte bile cekilmemistir. hatta ve hatta bir universite mezuniyeti bile degildir. isbu banner, ankaradaki ozel bir lisesinin mezuniyetindendir ve o anki masumane mutlulugumuzun istismar edilmesinin resmidir.

    sayet baskentte okuyan bir talebeyseniz ve internet camiasinin seckin bir uyesi olarak, web sayfasina her gittiginizde "ulan kim bu hiyarlar, nasil bu kadar sevindirik olmuslar" diye dusunuyorsaniz, evet, o hiyarlar benim.. ben ve 4 hiyar daha. ve bunun tek sorumlusu kisisel hak ve hurriyetlere saygi gostermemekle kalmayan, ayni zamanda kendi ogrencilerini de yillardir kandiran malum egitim(!) muessesesi musveddesidir.

    buradan yetkililere sesleniyorum, durdurun bu ayibi! ab'ye girmeye calistigimiz su gunlerde, muassir medeniyetler seviyesinin en temel gostergesi olan telif haklarini hice sayarak, sagda solda bannerlarda liseli genclerin hayatlarinin en mahrem ve mutlu gunlerinin internet camiasina bu pervasizlikla sunulmasini esefle kiniyor, ugur dundar ve saadettin teksoyla irtibata geciyorum.

    not: fatma giriki de arayacagim, yuzunuze tukurulesiceler sizi.
243 entry daha
hesabın var mı? giriş yap