141 entry daha
  • bunu sürmek benim için hayatın ta kendisi. hayatta böyle zevk aldığım bişey kalmadı. ölümden de korkmuyorum. hatta yaşamayı da sevdiğimi söyleyemem. ölürsem de motosiklet kazasında öleyim diye bi düşüncem vardı
    (bkz: #55964862)
    fakat nasil derler. kazin ayağı öyle değilmiş. ankara dan eskişehire doğru yol alirken zevkli olsun diye dağ yolunda geldim. eskişehire 20 km kala, yaklaşık 30 km/saat süratle kontrolu kaybettim. ekipmanimda eksiğim yoktu ve motosiklet bacagıma düştü. femur kemiği ve femur başında bir kırık oluştü. femur kemiğim paramparça olduğu için hemen ameliyata aldılar lakin femur başına riskli bölge olduğu için müdahele edemediler.

    sıkıntım şu ki sakat kalma riskimin azalması için (düşük bir olasılık olsa da) hareket etmem gerekiyor ama hareket edince bayılacak gibi oluyorum (femur vücüttaki en büyük kemik)
    bu kaza ölürüm lan ne var kadar basit değil. beni tanıyanlar bilir bilumum extreme sporlarla uğraşırım. şu an her şeyi bırakmayı düsünüyorum belki de birakmam bilmiyorum. hiç bu kadar çaresiz duruma düşmemiştim. şu merete binecekseniz aklınızda olsun.

    bir de eksiteker grubuna katilin arkadaşlar. çok yardımcı oldular eksik olmasınlar
133 entry daha
hesabın var mı? giriş yap