12 entry daha
  • ariana grande'nin sonunda doğru yönde bir adım attığı 3. albümü. aslında ilk albümü yours truly'de ilerlemek istediği doğrultuda kendinden emin bir portre çizmişken, bu albüm satış açısından beklentileri karşılamamış olacak ki ikinci albümde hit single çıkarmaya daha fazla odaklanmış; ama müzikal açıdan daha kararsız bir çalışma piyasaya sürmüştü. dangerous woman, henüz problem veya break free seviyesinde bir hit çıkaramamış olsa da ilk albümün olgunluğu ile ikincinin radio friendly melodilerinin aynı potada eritildiği bir albüm olarak ikisinden de başarılı bir iş olmuş.

    en iyi iki şarkı ilk iki single olarak yayınlanmış dangerous woman ve into you. macy gray düeti leave me lonely, dinlemeden önce "ne alaka?" dedirtmiş olsa da ariana ile macy'nin ses tonları arasında bir zıtlıkların uyumu durumunun söz konusu olması sonucunda en dikkat çekici şarkılar arasında. touch it de yine aradan sıyrılanlar arasında.

    ariana, sesinden dolayı hep mariah carey ile karşılaştırılıyor. henüz kıyaslama yapabilmek için çok genç olsa da mariah'nın kendi zirvesi olan butterfly'a ulaşırken her bir albümünde yavaş bir şekilde attığı adımlara bakarsak, ariana'nın henüz kendi mükemmelini bulamadığı; fakat kesinlikle doğru yolda olduğu söylenebilir.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap