319 entry daha
  • bunu savunan adamlar ya hiç soyulmadı ya da hırsızlık sıradan bir şey sanıyor. başına gelen iyi bilir, insanın canını çalınan şey sıkmaz ama o şeyi elde etmek için verdiği emek çok zoruna gider. hatta sık sık duyarsınız "çalmayıp istese verirdim." diyenleri. bi olay sadece tek bir şahısın başına mı gelmiş yani diye soranları anlamıyorum. yahu adam açık seçik bir kez de değil bir çok kere yapmış bu işi. hala da esinlenmiş olabilir mi? gerçi profları bile intihalin dibine vuran bi ülkenin çalıyorsa benim emeğimi çalıyor vatandaşı olmak doğal. hırsızlık kötüdür işte, esinlendim diyerek kurtulacak bir şey de değildir. çifte standartın da lüzumu yok. hırsıza hırsız diyebilmek de göt istiyor sanırım.

    edit: savunuclarında en pisi de çalıyor ama iyi yazıyor en azından bir şeyler katıyor diye düşünen hatta utanmayıp bunu yazabilenler. sonra çomar deyince sinirleniyonuz.

    not: bi sürü gereksiz varken bu adamla neden uğraşıyorsunuzculara da cevap vermek gerek aslında. hırsızlıktan hoşlanmıyor olamaz mıyız? belki de hırsızın övülmesinden veya yaptığı işin meşrulaştırılmasından rahatsız oluyoruzdur? hırsızlığı sindirmek istemiyoruz belki de?
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap