1647 entry daha
  • nato aco yerleşkesindeki devasa marketin müdavimi olmak. öyle bir carrefour ki 29 üye devletin yerel marketlerindeki her ülkeden her ürünü getirmeye çalışıyorlar ki yurtdışı görev yapan nato personeli evlerini daha az özlesin. bu kadar farklı çeşitte her ülkeden ürünü klasik market raf sistemiyle çözmek zor olacağı için yanyana aynı ürünü koymuyorlar bile. tam bir eu + amerika + kanada marketler karması. burayı gez gez bitirememek.

    yine bir gün gezerken nerden geldiği belirsiz bağrışmalar yükselmesi. aha alliance birbirine girdi diye düşünürken kavganın içinde türkçeye benzer bir tını yakalamam. kulak kabartınca genç bir sesin "neeamuğa koyim yaa" gibi hayret + rahatsızlık karışık bir şekilde bağırdığını duymam. sepeti arabayı bırakıp sese doğru yardırmam.

    olay yerine vardığımda çok ilginç bir enstantane görmek. amerikalı zenci insan azmanı bir asker birkaç kişi tarafından tutuluyor ve aynı anda "thats racist!" diye ortalığı velveleye veriyor. diğer tarafta eşofmanlarıyla alışverişe gelmiş -görünüşe göre de saldırıya uğramış- türk astsubayın olaylara anlam verememesi. avusturyalı taş gibi kasiyerle gözgöze geliyoruz o gün gülmüyor bana :( insanlar da arbede görünce toplanmaya başlıyor. sonradan kafama dank ediyor lan bizim astsubay racist olabilecek ne yapmış olabilir ki??

    tam dönüp ne yaptın diye soracakken zenci bir hamle yapıp kasada banttaki bir paketi alıp havada sallıyor ve "yo fuckers.." ile başlayan amansız bir tirada girişiyor. bunu burda satamazsınız sattırmam falan diyor herif. elindeki paketle bir an gözgöze geliyoruz ve o anda her şey yerli yerine oturuyor:

    eti negro

    sonra ayıklıyoruz pirincin taşını.

    ertesi hafta da gymde yine türklerle zenci brolar birbirine giriyor. bu sefer sebep türk subayın ordu demirbaşı kara kuvvetleri komutanlığı siyah terlikleriyle halter basmaya kalkması. kkk harflerini yanyana görüp ku klux klan sanan zenciler yine ayaklanıyor.
2612 entry daha
hesabın var mı? giriş yap