11768 entry daha
  • metin kuş "cerrahi gerekebilir, ciddi bir şey olabilir ,beni aşar" derken duruma müdahale eden prof. dr. acun ılıcalı keskin bir bakış atarak hemen tanıyı koydu:

    "türkiyelik bir durumu yok."

    gözünle röntgen mi çektin mübarek.

    debedit: dostlar, oncelikle hazir debeye girmisken faydali bir isin kenarindan tutayim, bir yardim kampanyasinin linkini vereyim dedim ama gundeme hizlica bir goz gezdirdim de buna benzer guncel bir kampanyayla karsilasmadim. bu konularin takipcisi olan suserlar yesillendirirse entrynin bu kismini yeniden editleyip paylasirim bu tur seyleri, haberlerinizi bekliyorum :))

    bunun dışında kendi adıma küçük bir parantez açıp epeydir görüşemediğim bir dostuma ufak bir selam yollamak icin kullanmak istiyorum bu fırsatı.bir zamanlar aramızda dönen bir muhabbet sonrasında kendisine verdiğim bir sözü uzun zaman sonra yerine getiriyorum diyelim kısaca. kendisi bir zamanlar sıkı bir ekşi sözlük takipçisiydi ama şimdi yoğun iş temposundan dolayı pek uğrayabildiğini sanmıyorum. biz bir elimiz yağda, bir elimiz balda survivor izleyip buralarda geyik yaparken o ise insanlara faydalı olabilmek için gününü gecesine katıp, uykusundan, sağlığından feragat edip insanları sağlıklarına kavuşturabilmek için neredeyse durmaksızın çalışıyor. insanlığı bizim gibi tipler değil, böyle fedakar insanlar kurtaracak. şeref coşer, allah yardımcın olsun, işin rast gitsin, allah yolunu açık etsin dostum.

    debedit-2: efendim görmemiş debeye girmiş tutmuş entry'i edit manyağı yapmış. çok büyük affınıza sığınarak kıramayacağım bir dostumdan gelen bir mesajı iletmem gerekiyor. kendisi yakın zamanda tanıştığı bir kadının kısa süre içinde onun hayatını baştan aşağı değiştirip hayatının kadını haline geldiğini, şu an kendisine bir rüyanın içinde yaşarmış gibi hissettiren bu kadına ufak bir jest yapmak istediğini söyledi. bu dostumun kırk yılda bir belirttiği böyle bir ricasını emir telakki edip bu kısa eklemeyi yapmayı uygun gördüm efendim. tülin hanım, bu adamı bu kadar etkilemeyi nasıl başardığınızın hayreti içerisinde kendisinin size iletmek istediği notu paylaşıyorum:

    "sen bana bakma, ben senin baktığın yerde olurum. seni seviyorum tülin."

    sevgili suserlar, umarım linç etmeden önce yukarıda sunduğum hafifletici sebepleri mazur görüp beni rahat bırakırsınız diyerek bu entrym'i noktalıyor, herkese mutlu ve huzurlu akşamlar diliyorum efendim.
994 entry daha
hesabın var mı? giriş yap