7 entry daha
  • ilk yapacağiniz is salağa yatmak olsun. bilgisayar kullanmayı bile bilmiyormus gibi yapabilirsiniz. order yazmak veya epikrizler sizin isiniz değil yazmadığınız takdirde tehdit edip uzerinize yuruyen bi serefsiz asistan olursa kı coklar hepsi hemsire deskindeki kizlari kesmek icin butun isi size yukleyebilir oyle bi durumda hemen profa gidip durumdan haberdar ediyorsunuz. vicdanlı bi hocaysa ertesi sabah vizitinde asistanin muma donduğunu goreceksiniz.

    hic bir yerde intornlukteki gibi anamnez alinmiyor ama tanı koymada en yardimci sey de anamnez. sorularinizi gzel secin.

    ilaçların piyasa adlarını ezberleyin. bunun icin ben size cepilac programini oneririm. bir de android icin ornek receteler programi var. kafanızın durduğu anlarda kurtarıcı olabiliyor.

    bu arada ilac girmek zorunda değilsiniz demis miydim?

    ameliyathanelerden kacmayin orasi insanin gercekten doktor olduğunu en cok hissetiği yer. koter kokusunun bok kokusuna karistiği genel cerrahi ameliyathanesi dunyanin en geyik yerlerinden biridir. ekartoru tutarken asistani gorduğunuz tum anatomik yapıları sorarak darlayabilirsiniz.

    hani cok heveslisi yok ama cerrah olmak istiyorsaniz bunu belirtin ve laparoskopi bile yaptiran asistanlar cikiyor.

    doğumhaneler en korkunc yerlerden ve kadın doğum nbetleri en iğrenclerinden. ben kadın doğum istiyordum aslinda ama simdi khd yazmak istersem ellerimi kesin diyorum. khdde iken tus mus hak getire arkadaslar kan kokusuna ve kocalarina kufreden kadinlara alisin.

    tusa cok abanamiyordum ben iki yıl oldu mezun olalı istediğim bi uzmanlik da olmayınca hic kasmadim. pisman da değilim. mecburi korktuğunuz kadar değil kabusunuz olmasin yanı ama o tus illaki kazanilacak o da var.

    ha bi de tum ciftler evlenmeye nikahlanmaya baslicak atamada ayni yere dusmek icin soğukkanli olun.

    asistan olduğunuz da size yapılmasını istemediğiniz seyleri intornunuze yapmayin. bu kadar kolay gecmisi unutmayin
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap