13 entry daha
  • hazır bayram tatili vesilesiyle bolca vakit ayırabileceğimi düşünerek oynamaya giriştiğim ve ancak tatilin son günü nihayete erdirebildiğim expansion pack. uzun, çok uzun, detaycı bir insansanız ayrıca daha da uzun.

    hearts of stone'u bitirdiğim ng+ save game'im ile kaldığım yerden devam ederek başladım. daha açmadığım bir sürü soru işareti var ama quest'ler level düzeyimin çok altında kaldığından experience falan vermiyorlar artık, listede durmasın diyerek önce onları temizledim. sonra bir baktım bir sürü scavanger hunt bekliyor, sadece feline school'u beğendiğimden onun grandmaster diyagramlarını buldum, sonra boyama işi çıkmış dye diagramları tamamladım, skellige faction çıkmış o kartları buldum, corvo bianco'yu süsleyeyim derken bir sürü blood and wine secondary quest birikti yine, aerondight, tesham mutna armor, manticore set derken günlerden olmuş cuma, 2 gün tatil kalmış.

    hemen giriştim main quest'lere. anladığım kadarıyla 3 farklı son var ve bunların belirginleşmeye başladığı quest ise capture the castle. zaten oyunda uyarıyor orada save et diye. eee ondan sonra nerdeyse bir 3-5 saatlik bir bölüm daha var. her sonu ayrı ayrı görmek nereden baksan 15 saat.

    cd projekt iyi güzel oyun yapmışın da abicim benim o kadar vaktim yok ki! 40 yaşında adamız işimiz gücümüz var.

    zaten deli oldum hearts of stone'da olgierd'in tablosunu almayı unutmuşum, tamam şimdilik corvo bianco'ya asılamıyor ama çıkarırlar yamasını, o zaman taaa hearts of stone'dan mı başlayacağım tekrar oynamaya?

    ayrıca koleksiyonumuzda skellige destesi eksik kaldı, olmaz ki cd projekt! bir expansion daha hak ediyoruz içinde skellige destesi olan!

    edit: oyun hakkında yaptığım bu açıklamalar ile oyun oynama keyiflerini -spoil- ettiğimi düşünen arkadaşlar başlığı kirletmeden sağlam argümanlar ile özel mesajla bana ulaşabilirler. herhangi bir spoiler verdiğimi düşünmüyorum ancak medeni insanlar gibi tartışabiliriz konuyu.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap