7 entry daha
  • bugün otobüste yanıma oturan hanımefendi. sabahın körü insanlar işe gitmeye çalışıyor kendisi pür neşe herkese bi laf attı muhabbet etmek için. yapmacık bi dikkat çekme çabası mıydı, yoksa normalde de sevgi kelebeği mi bilemiyorum kendisini tanımadığım için.

    yanımdaki kıza "prensesim", karşıda oturan teyzeye "dünya güzelim" diye seslendi. pencereyi açtı, insanlar klima açık deyince "oksijen alzheimerı önlüyor, klima önlemez" dedi. herkes sustu. sanırım sabah sabah kimsenin muhabbet etmeye hali yoktu. karşıdaki teyzeye yöneldi yine "ben hep ot yerim; semizotu, barbunya falan ondan hala hayattayım. ağzıma ne tavuk, ne et sürerim" dedi. teyzeden tek kelime çıkmadı. sonra da "figen han benim adım, bakarsınız internetten falan fırsatınız olunca nostalji olur dedi, neredeyse 500 filmde oynadım, dünyada nadirdir bu, gerçi bırakalı da çok oluyor ama" dedi. kimseden yine ses çıkmadı. o da bi süre sonra pes etti muhabbet kurmaya çalışmaktan. harbiye'de de indi.

    saçları çok güzeldi sarı kıvır kıvır, uçuk pembe de ruj sürmüştü yaşına göre gayet de hoş bir kadındı. işe gelince aklıma geldi bir bakayım dedim hangi 500 filmmiş bu diye. erotik film yıldızı olduğunu da öğrenmiş oldum böylece.

    ün denilen şey psikolojiyi bozan bir şey bence. zamanında bir sürü kişi tanıyor görünce selam falan veriyor, sonra zaman geliyor unutuluyorsun ve nasıl üzücü bir durum ki bu, eskiden kim olduğunu kimse sormadan söylemek istiyorsun. kesinlikle bu hanımı yargılamıyorum sadece bir çok ünlünün sonu böyle travmatik oluyor. geçmişi geçmişte bırakamıyoruz, hele geçmişimiz şimdimizden güzelse.. o günleri özlemle anıyorsak.. umarım yarınları daha güzel, daha keyifli olur onun için.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap