14 entry daha
  • tiyatro denilmesine neden bu kadar sinirlenildiği anlamış değilim. bu olayın bir kurgu olması; yaşananların gerçek bir darbe girişimi olmadığı anlamına gelmez ve oraya gidip canını ottaya koyanların samimiyeti ve vatan sevgisini sorgulatmaz ki.

    darbe girişimi sırasında ve sonrasında yaşanan birçok garip duruma karşı anlamlı ve tatminkar cevaplar verilmediği sürece bu konuya şüphe içinde bakmak ve bunu sorgulamak her türk vatandaşının hakkı ve görevidir. bu ülke için canını verecek kadar vatan sever olabilirsin ama bu ülkeyi bir iç savaşa sürükleyebilecek vatan hainlerinin oyunlarına alet olacak kadar da koyun olmana engel değil bu sevgi. ırak ve suriye de savaşanlar inanmadıkları şeyler uğrunamı mücadele ediyor.ve ölüyorlar. ama onların vatan sevgisi vatanlarını yok ediyor. o yüzden herşeyden önce hukuk, hukuk için de akıl lazım biat değil.
    ve bu söylediklerimden bu olayı kurgulayanların kim olduğu hakkında kendince çıkarımlarda bulunup beni eleştirmeye kalkmayın. ben kimseyi bu olayların faili olarak suçlamıyorum sadece bu mantıksızların açıklanması konusundaki sorumluluğun bir zahmet bu ülkeyi yönetenlerde olduğunu söylüyorum. vatandaş olarak hesap sorabileceğimiz tek resmi kurum olan hükümetten.
93 entry daha
hesabın var mı? giriş yap