8 entry daha
  • bir zamanlar en güzel şarki seninle güzel isimli bir şarkiyla , ve o şarkiyi söylerken yaptiği sinirini viteskolundan çikaran minibüs şoförü dansi ile akillarimiza kazinmiş büyük sanatçi. ama yaptiklari bunla bitmiyor tabi. sana mi tapacaktim isimli albümü bir dönem bir çok lise öğrencisinin , siralara kazidiği çok çok özlü sözlerin kaynaği olduğu gibi , aslan yelesi modeli saçlari ve delip geçen bakişlari ile bir çok neslin idolize ettiği bir kişidir kendisi.

    daha sonra çikrattiği albümünde - albümün ismini unuttum üzülüyorum uyuyamiyorum - de ayni başariyi yakalayip sararan yapraklar isimli şarkisina bir klip çekmiştir. siyah beyaz filmlere uyuz olan italyan yönetmen edasiyla bu klibi , siyah sari çekerek , değişik bir çalişmaya imza atmiştir.

    ayrica çok sporcu bir kişiliktir alihan. her ay en azindan bir kere katildiği esra ceyhan la a dan z ye programinda bu özelliği sik sik gün ışığına çıkar. esra ceyhan ona her programda "ee alihan sen siporla da ilgileniyodun dimi" gibilerinden bir soruy sorar sormaz , alihan o muhteşem tavriyla "evet kikboaks yapiyorum yillardir , madalyalarim da var hatta ee.." derken esra ceyhan araya girip şimdi bir canli telefon bağlantimiz var diyerek muhabbeti geçiştirirdi. çok kötü de ederdi.

    köprünün ortasinda arabasinin üstünde tepinip topluma muhteşem mesajlar vermeye çalişmasina rağmen , ona kulak asan duyarli insan sayisinin azliği , kalpleri buran başka bir noktadir. arabasinin üstündeki seslenişi ile alay eden insanlara da benimle alay ediyorlar isimli ayarsal şarkiyi yapip , mesaji gediğine oturtmuştur.

    aslinda nice nice grammylere layik olan alihan in bugün malesef pek az faninin bulunmasi , avrupa da amerikada cart ta curt ta başariya ulaşamamasinin bir nedeni aslinda malesef , halkimizin , alihan gibi büyük sanat değerlerine gereken özeni göstermemesidir. halbuki alihan unutulmayacak bir şarkicidir. gerek danslari , gerek şarki sözleri , gerek topluma mesaj verme şekilleri , gerek aslan yelesi modeli saçlari , gerek dişleri , gerek üstünde tepindiği arabasi ile , tam bir ekoldür alihan. eğer bugün alihan gerektiği yerde değilse , bu hepimizin ayibidir.

    (bkz: benimle alay ediyorlar)
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap