7621 entry daha
  • yahu yıllardır türkiye ligini kevgire çevirmiş sosa ile kıyaslanıyor. sosa ile bu adam bir mi. sosa bunun yarısı kadar maaş alıyor verdiği katkı çok fazlaymış parasına göre. e kardeşim hiç para vermeyin adamın verdiği her katkı artı olsun.

    bu adam sadece geçen seneki türkiye liginde oynadı zaten. galatasaray onun oynadığı dönemlerde sneijder hiç maç falan kazandırmadı.

    at gözlüğü takan arkadaşım aç bak sneijder geldiğinden beri oynanan maçlara sosa geldiğinden beri oynanan maçlara bak. sen bakmazsın ben söyleyeyim sana sneijderi defalarca canlı izlemiş biri olarak.

    attığı gol mü dersin?
    adamın reale attığı gol var kopnehaga attığı gol var koskoca juventusu trabzona yollayan golü var. he tamam siktir et onları.

    fenere attığı goller var. bildiğin taksi parasının 25 tl yazacağı yerden avladığı gol hani maç berabere bitti derken . sonra bir diğer maçta yine fenere attığı gol var.

    hani 2014-15 senesinde arenada içimizden geçip şampiyon olacaktınız ya size bu adam gol attı sinan engin bir derbi de kazanın kardeşim diye ağlamaya başladı. hani arenada sneijder onu da hatırlamazsın çünkü sosa o maçta süperstardı efsaneydi. sosa 26 kişiyi çalıma dikerek bizim takımın anasını ağlatmıştı.

    yahu eskiden fernandesi öyle göklere çıkarırdınız adam gideceği zaman itin götüne sokup sokup çıkardınız. bırakın artık bu romantikliği. wesley sneijder geçen sene hariç geldiği dönemden bu yana sürekli ciddi katkı vermiş takımın hücum gücünü bir üste çıkarmış adamdır. rüyamızda göremeyeceğimiz pasları şutları golleri var bu adamın. geçen sene bir kısmını sakat geçirdiği sezonda sosadan 1-2 gol 1-2 asist az katkı verdi diye ne yapalım öldürelim mi.

    bak sayın romantik kardeşim. sosa iyi oyuncu eyvallah. kimse sana kötü demiyor. ama sırf sosayı yüceltmek için sneijderi yerin dibine sokmak istersen yedirmeyiz aga. sneijder bizim canımız. sosa da iyi oyuncudur lafımız yok. ama siz sosayı ne kadar seviyorsanız biz sneijderi iki kat seviyoruz.

    sosa deyince osmanlıspora gol atıp maç kazandırması geliyor sizin aklımıza bizimse sneijder deyince fenere beşiktaşa juventusa reale attığı goller mücadeleden kaçmaması geliyor.

    napalım çok para alıyorsa. her kuruşu helal olsun. keşke daha çok alabilseydi. senin cebinden mi çıkıyor. benim cebimden çıkıyor. sinirlendim gidip bir tane daha sneijder forması alacam.

    biri de yazmış nerde oynadığı belli değil avrupada bu adamı kimse oynatmaz falan. alın ulan bu adam 2010 şampiyonlar ligine eto ve damga vuran bir adam lan. böyle bir adamı rüyanda bile göremezken gelip itin götüne sokmaya çalışıyorsun. he aslanım he sosa oh sosa süper sosa.

    abi nasıl taraftarlar var beşiktaşlılar arasında anlamıyorum. benim çevremdekiler hiç böyle değildi. bunlar sırf biri beşiktaşlıları yeren yorum yaptı mı engelleye engelleye beşiktaşı eleştiren bir entry görmüyorlar. sonra kendi aralarında burayı bjksözlük sanıp ver babam ver ver babam ver.

    ulan sosa gibi mütevazi bir oyuncuya düşman edeceksiniz en sonunda bizi.

    (bkz: gerildim ya la) poaça da yemedim.
2616 entry daha
hesabın var mı? giriş yap