67 entry daha
  • bana soru sormayın, ben bildiklerimden sizin bilmenizin yeterli olacaklarını anlatayım diyen vatan _____.

    bu adamlar tutuklanıp, tutukluluk hali içerisinde sorguya çekilmeliler. böyle tv ekranlarında itiraflarla kendilerini aklayarak değil. bu adamların hepsi atatürk ve modern türkiye cumhuriyeti ____, irticacı, şeriatçı ________.

    hadi açsın bana dava da, mahkemede görüşelim. tipini _____ şakirti. vatanın, devletin anasını _____ şimdi de kendi davanızı satıyorsunuz. ciğeri ______ etmez adamlarsınız.

    debe editi: 9 yıllık yazarım, ekşi destek diye bir hesap olduğunu da bu entry sayesinde öğrendim. yazdıklarımın hukuka aykırılık barındırdığı konusunda beni uyarmışlar ve düzeltmemi veya silmemi rica etmişler saolsunlar. lakin entry'de de görüldüğü üzere, mahkemede görüşmeyi göze alarak yazılmış şeyler onlar. bu sebeple; tabi ki vatan _____ tescillenmiş, hatta şahsın kendi ağzından geçmişteki feto görevlerini ve hukuksuzluklarını tüm türkiye dinlemişken ben bu yazımı silecek değilim. bu insanlar an itibariyle tutuklu olması gereken insanlar. bu insanlar yıllardır serbestçe dolaşıp, karanlık fikir dünyalarını üniversitelerde ders olarak anlatırlarken, yüzbaşı murat eren gibi vatanseverler hapislerde tutuldular. yazdıklarımdan çok daha fazlasını hak ediyorlar aslında.

    gg editi: gg gerekçesi ile sözlük bu entry'i sildi. madem öyle küfürleri ve çeşitli güzellemeleri boşluk olarak bırakıyorum. siz sevgili sözlük okurları, yazarları dilediğiniz gibi doldurun. irticacı, şeriatçı kelimelerini silmiyorum. onlar tüm gülen cemaati mensuplarında default olan sıfatlar. hakaret değil, aksine adamların hoşuna gidecek laflar. ayrıca atatürk düşmanı tabirini sözlük ekibi onaylamış. onu silmemi istememişler canına yandıklarım.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap