• stranglers diye de bilinen grubun gerçek adı. 1974'de biraraya gelmiş, her biri angry young man olarak adlandıralabilecek dört genç adam, 1990 yılına kadar birlikte müzik yaptılar. yaptıkları müzik tam olarak punk değil ama aradaki mesafenin ne kadar dar olduğu unutulmamalı. esas adamı hugh cornwell ve badileri jean jacques burnel, jet black, dave greenfield. müziğe teenage döneminde değil, 25-22-31 yaşlarında başlamışlar. kız arkadaşlarını döven ve bunu anlatan şarkılar bile yapan (bkz: peaches) grup, kamuoyuna kötü bir imajla yansımasına rağmen iyi başarılar elde etmişler. no more heroes, punk müziği değil sadece, söylemi içinde de çok önemli bir noktada duruyor, kanımca.

    kadınlara kötü davranmaları bir yana, gazetecileri de epey dövmüşler, çeşitli yerlerde yasayı çiğneyip ceza almışlar. bu yönleriyle biraz (bkz: the clash)i andırmaktalar. [(bkz: i fought the law)].

    the raven, aural sculpture, ve la folie (golden brownu ve everybody loves you when you are dead'i içeren) benim sahip olduğum albümleri (bkz: bin kere dinlenen albumler) . ilk albümleri rattus norvegicus edinilesiymiş ve no more heroes albümü muhtemelen mükemmeldir.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap