28 entry daha
  • filmi izleyenler için küçük bir ipucu vermek gerekirse :

    --- spoiler ---

    filmin sonunda iki kişi kalırlar, acaba biri şey'e dönüşmüş mü düşünceleri kol gezmektedir.. işte o an, soğuk nedeniyle mac'in ağzından çıkan buharları görürüz.. ama childs'in ağzından aynı buharlar çıkmamaktadır.. tabii bildiğim kadarıyla bu konuyla ilgili kesin bir açıklama yoktur ama bir çok fan sitesinde bu küçük ayrıntının üzerinde durulur..

    bu teorinin bir versiyonu da:

    mac ve childs gecenin sonunda yan yana oturur. mac, childs'a içki uzatır. ama uzattığı şey içki değil, benzindir. daha önceden molotof kokteyli hazırladığı için, bir cinlik yapıp mataraya benzin koymuştur. childs'e uzatmasının nedeni ise, yaratığın benzin ve içki farkını bilmeyecek olmasıdır. childs alır ve hiçbir şey olmamış gibi içer. mac de kurtuluşu olmamasına güler.

    2020 edit: son olarak filmin görüntü yönetmeni dean cundey'e göre, final sahnesinde kalan iki kişiden biri kesinlikle ve kesinlikle yaratık. hangisi olduğu ile ilgili ise şöyle bir ipucu vermiş: insan olanın gözünde parlama var. yaşamı simgelemek için özellikle ışıkla uğraşmışlar. aynı parlama kan testi sahnesinde de varmış.

    --- spoiler ---
268 entry daha
hesabın var mı? giriş yap