4 entry daha
  • akp'nin fetö'yle işbirliği yaptığı zamanlarda, akp'yi ahmet-mehmet altanlar, nazlı ılıcaklar vb ağzı laf yapan, kültürlü insanlar savunurdu. fetöcüler ayrışınca, akp'nin kültür ve donanımı yerlerde olan insanları ortaya çıkıverdi. dolayısıyla her tartışma programında da tokat üstüne tokat yemekten bellerini doğrultamıyorlar. halbuki beyaz tv, trt falan öyle değil. kendileri çalıp oynuyor. karşılarına bir tane muhalif çıkınca, sapır sapır cehaletleriyle dökülüyorlar.

    bu yayın da, bunların en büyük örneklerinden biri oldu. her ne kadar chp pm üyesi kadın pek donanımlı olmasa da, ismail saymaz ve adını unuttuğum yanındaki avukat, ortalığı kırdı geçirdi yine. defalarca kahkaha attılar akp cehaleti nedeniyle.

    lakin şu bir gerçek, halk bunların hiçbirini anlamıyor. öyle bir cehalet yumağına dolanmışlar ki, "khk'ları anayasa mahkemesine götürmek fetöcülüktür" denildiği anda inanıyorlar ve işin daha da kötüsü, bu durum halkın akp'li kısmının işine geliyor. üstlerindeki fetöcü damgasını hemen chp'ye atıp sıyrılıyorlar.

    fetö ve benzeri yapılanmalardan kurtulmak için yapılması gereken ilk iş; akp'nin fetö'yle yıllarca işbirliği yaptığı gözönünde bulundurularak, akp'nin bir suç örgütü olup-olmadığı gözden geçirilmelidir ve yerel parti yönetimleri de dahil olmak üzere hepsinin yargılanmasıdır. bunu da ancak bağımsız yargı yapabilir. yapılamadığı için bu çukurdan çıkamıyoruz!
hesabın var mı? giriş yap