13 entry daha
  • siyasi ve sosyolojik boyutunun güçlenmesiyle serinin en iyi filmi olmuştur. b movie olsa da b movielerin en üst %5'lik diliminde kesinlikle. ancak tadına bıraksınlar, devam ettirmesinler.

    bu serinin aslında film değil oyun yapılması gerekiyor. işte o zaman tadından yenmez. bir de türkiye versiyonu olsa ve düzgün yapılsa çok güzel olabilir ama tabi türkiye buna henüz hazır değil.

    --- spoiler ---

    filmdeki murder tourism kısmı çok başarılıydı bir de. gelip de bizim a-takımının üstüne çullanan ekibin ful rus olması da çok isabetli. sovyetler birliğini görmemiş, yeni nesil oligark çocuğu rus gençliğinin amerikan hayranlığı ve trumptan daha amerikancı olmalarının altı çok güzel çizilmiş.

    kilise sahnesinde çok güzel iç yağları erimesi yaşadık sanırım hepimiz.

    roan'un rakibinin öldürülmesine karşı çıkacağı ve "onların seviyesine inmeyelim, onları öldürürsek onlardan farkımız olmaz, bu adamı seçimde yenerim kesin ama şehit olursa kesin kazanır" edebiyatı yapması elbette hiç şaşırtmadı. 2 dakika liberal doucheluk yapmasalar ölürler. sonra da seçimi landslidela kazandı tabi. gerçek hayatta olsa başka bir şeyi kazanırdı da neyse terbiyemi bozmayacağım.
    --- spoiler ---
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap