202 entry daha
  • az önce tuvalete girer girmez 3~4 tane ardarda flaş sesi duydum. "biri benim fotomu mu çekiyor yoksa" diye gayri ihtiyari bakinirken kapalı kabini fark ettim. istifimi bozmadan ellerimi yikamaya yöneldim, suyu açtığım sirada içeriden stratejik planlamanin yeni stajyeri kız çıktı. yüzünde aptal bir sırıtıma ile telefonuna bakıyor ve tek eliyle de gömleğinin içindeki badisini düzeltiyordu. beni fark edince bir panik oldu ve hızla çıktı hemen. hah işte libidosu yüksek kadın tam da bu bence. günün ortasında sevgilisine çat diye tuvalette çekildiği fotolari yollayan, yazdiklari, söyledikleriyle adami masasindan kalkamayacak hale getiren kadın.

    epeydir böyle yaramazliklar yapmadığımı hatırladım şimdi düşününce. insanin libidosu yüksek olsa da aksama kendisini böyle karşılayacak bir adam olmayınca ister istemez köreliyor tabi. * ben şu stajyer kızla muhabbet edeyim bari biraz, deli çağlarımi hatırlatır.

    debe editi adettendir: beyler, linki verdiğim foto için o kadar çok hemcinsimle "ayyy içim gitti,o negzel ısırmak öyle <3" mesajlasmasi yaptik ki akliniz şaşar! hatta aksam eve gidip sevgilisine fotoğrafı gosterenler bile var aramızda * yani diyeceğim o ki hafifçe ısırın bence, çekinmeyin *
5154 entry daha
hesabın var mı? giriş yap