17 entry daha
  • artık bitse de kurtulsak dedirten film serisinin sonuncusu.

    en boktan oyun/film uyarlamaları listesi yapılsa silent hill ile beraber zirveye oynar bu seri, o derece. sadece milla jovovich ve içerdiği aksiyon için izlenen, oyunlarla hiçbir alakası olmayan garip bir seri. araya jill, claire sıkıştırınca resident evil olmuyor, alice kim lan ? önümüzdeki yıl 15 yaşına girecek ilk çıkan film, alice kim olm ? tamam kıçından karakter uydurdun filme koydun da, bari başrol yapmasaydın be. başrol yapmakla da yetinmediler, götten uydurma karaktere seri çektiler, içine iki zombi iki de sadece isimleri oyundan alma karakter eklediler al sana resident evil.

    albert wesker faciasını hala unutamıyorum, gece kabuslarıma giriyor. oyun tarihinin en epik villain'larından birini bu hale getirmek her baba yiğidin harcı değildir, tebrik ediyorum yönetmeni/milla'nın kocasını. karısına 6 film çekti adam. *

    sıradan aksiyon izleyicisi iseniz, oyunlara bir ilginiz/sevginiz yok ise çıktığında gidin izleyin, aksiyona doyarsınız ama resident evil oyunlarıyla büyümüş, raccoon city sokaklarında jill valentine ile nemesis'den kaçmış nesildenseniz gidin animasyon filmleri izleyin, en azından canon olarak kabul edilmiş yapımlar. 2017'de çıkacak olanı için (bkz: resident evil vendetta)
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap