2 entry daha
  • filmekimi kapsamında "gelirse ekime" yapıp izlediğim film. bu ay izlediğim en iyi sinema filmi olabilir. film hakkında değinmek istediğim bir kaç nokta var tabi ki.

    öncelikle filmin yönetmeni sanırsınız film çalışmaları ya da iletişim tasarım gibi bir bölümde master yapıyor da bitirme projesinin konusu tarantino sineması. absürdlüğüyle, suç ve illegal işlerle, filmin ısrarla kendini trollemesiyle, western'e kaçan sahnelerle, müzikleriyle ve çok olmasa da kan revan içindeki sahneleriyle bile izlerken aklıma yer yer pulp fiction ve kill bill gelmedi değil. ama bunu negatif açıdan söylemiyorum. hani tarantino'dan direk hacılamış demek ayıp olur. tarantino'ya öykünerek gayet güzel bir iş kotarmış yönetmenimiz.

    --- spoiler ---

    ikincisi ise theo james ve alexander skarsgard. theo'yu underworld'den sonra ikinci izleyişim, lakin birine kötü adamlık bu kadar mı yakışır. bir yanında erkek, diğer yanında kadın olan yataktan çıkıp kelle uçurmaya gittiği sahnede karızma olayını başka noktalara taşıdı.alexander skarsgard zaten gülüşüne yandığım... istisnasız her sahnesinde iç geçire geçire kendisine baktım kaldım. ikisi de yakışılılıkta, seksilikte, karizmada uzaydılar film boyunca. keşke üstsüz oldukları sahneleri aynı zamanda da donsuz oynasaydılar. ve gayet gerçekci ve inandırıcı performansları vardı. skarsgard'a komedi, o cüssesine rağmen, çok iyi gidiyor.
    --- spoiler ---

    sonuç olarak, gidin izleyin. sıkmıyor da kendisi. epey sağlam bir film.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap