30 entry daha
  • müthiş bir pilot bölümünü az önce izlediğim dizi.burada devam bölümlerini izleyen arkadaşların entrylerini okuyunca diziden aldığım keyif katlandı.bir efsanenin doğuşuna tanıklık ediyorum sanırım desem abartmış mı olurum bilemiyorum..

    not : the wire & the sopranosspor

    edit 1 : ilk 5 bölüm geride kaldı, kesinlikle efsane.net. kıyaslayabileceğim herhangi bir tv yapımı yok. ancak bazı sinema filmleri ve onların yaşattığı hislerden örnek verebilirim ama bunu finalini izledikten yapmak istiyorum.

    edit 2 : hayatımda izlediğim en etkileyici,doyurucu ve benzersiz tv dizisiydi ilk sezonu itibarı ile..yakın çevremde izleyebileceğini düşündüğüm bir çok arkadaşıma önerdim, şimdilik sadece biri tavsiyeme uydu ve bitirdi,kendisiyle sekans sekans saatlerce muhabbetini yapıyoruz bu dizinin.o derece.

    edit 3 : yapımcı firma cinemax'ın hbo'nun sonradan satın aldığı kardeş firması olduğunu öğrenince pazılın eksik kalan parçalarının bir kısmı da tamamlanmış oldu.hala pazılıda eksik kalan nedir diye de sorabilirsiniz,cevabım 2.sezonda da herşeyin ilk sezondaki kadar hatta bir tık üzerinde olağanüstü olup olmayacağına dair merakımdır.

    edit 4 : totalde 3 (ikisi bitirdi,diğeri sezon ortasında) arkadaşım izlemiş durumda.herkes vurulmuş vaziyette.bu başlığın bu entrysini okuyan sizseniz ve henüz izlememişseniz lütfen daha fazla vakit kaybetmeyin.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap