• akıllı kefir. kafkaslardan gelen gerçek lezzet.
    butik ürünleri olan, misyonunu kefirden çıkartan, çok da lezzetli ürünleri olan marka.

    hakkımızda diyorlar,

    ''günümüzde sağlıklı ve doğal beslenmenin önemini çok iyi bilen fropie, sizlere doğal ve sağlıklı ürünler sunmak amacıyla mayıs 2013 yılında kuruldu.. yüzde yüz türk sermayesiyle kurulan fropie, carrefoursa ile stratejik işbirliği yaparak eylül 2013 yılında ilk şubesini levent iş bankası kulelerinde bulunan carrefoursa expres mağazasında sizlerin beğenisine sundu.. bir yıl gibi kısa bir sürede yüzde yüz müşteri memnuniyetine ulaşan fropie, 2015 yılını 28 satış noktasına ulaşarak tamamladı. 2016 yılı hedefini 60 satış noktası olarak belirleyen fropie, sizlerin göstermiş olduğu teveccühe layık olmak için kalitesinden ödün vermeden yoluna devam etmektedir…''

    ben ki daha bu yıl kendileri ile tanıştım. bu insanlar 2013 yılından beri varlar. belki de iş bankası kulelerinde çalışsaydım bilebilirdim. demek ki 1 yıl kadar plazanın kaliteli insanlarına seslerini duyurdu. olsun. anadolu yakasına da geldi bir şekilde bu da kabulümüz.
    bir de quark'ları var ki sormayın. gerçek quark budur dedirtiyor. piyasada bir anda çıkan quark ateşini ciddi anlamda söndürür. gerçekten quark'ın ne olduğunu bilen kitle kesinlikle bunu deneyecektir.
    kefirlerinden keten tohumlusunu denedim barsaklarınıza resmen hükmediyor. sağlık için kefir için.

    umarım daha da yayılır ve ürün kapasitelerini arttırırlar. buradan yetkililere seslendim. merkez şişli.

    (bkz: http://www.fropie.com.tr/fropie/)
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap