874 entry daha
  • şimdi böyle kendi ihtiyacını karşılamaya çalışan ya da yerli piyasada kazık yemek istemediğinden işini bu site üzerinden görmeye çalışan naif insanlara, üreticiye tüketiciye, yasal tüccara hiç lafım yok da...

    orospuçocuğu şark kurnazı uyanıklar buradan üçe alıp beşe satarım kafasıyla yüzlü ikiyüzlü elektronik sigara ve aksesuar siparişleriyle gümrüğü uyandırdılar ya, sağ olsunlar.

    ulan şerefsiz! bir uyanık sen miydin? biz bilmiyor muyduk otuz kırk dolarlık modu iki yüz liraya satmayı o sikik maltepe pazarı gibi forumda? enayi miydik aman ihtiyacımız neyse onu alalım, idare edelim, dikkat çekmeyelim diye diken üstünde hesaplar kitaplar yaptık?

    neymiş? on güne kadar yurt dışına çıkacakmış sipariş topluyor paşam.. hasiktir lan it! aliexpress'ten siparişi vereli onbeş gün oldu bir on güne kesin elimde desene yalancı şark kurnazı piç!

    zaten yasal olmayan bir şey, geçtim moddan, atomizerden, telden likitten... 0,70 dolarlık bir ekran koruyucu gelmiyor artık buradan, alakasız bambaşka bir ingiliz sitesinden kitap sipariş ettim bir ayı geçti hala yok ortada!

    telefonumun kırık camından içi gözüküyor, inatla öyle kullanmaya devam ediyorum niye? çünkü benim bireysel olarak sipariş ettiğim bir (sayıyla 1) adet 13,50 dolarlık lcd ekran gümrüğe takılırken adım başına kocaman ışıklı panolar koyan telefon tamir edilirci şark kurnazları zamanında yüzer yüzer sipariş etti şimdi iki yüz liraya fiyat çekiyorlar. zaten sürekli kısıtlıyız, bir de senin için kısıtlarız kendimizi uyanık ülkedaşım benim, sen kar et ekmediğin yerden biç haksız kazanç sağla sonra dönüp bizi sik diye.

    doğrusu bu aslında, böylesi müstehak benim gibilere; çalıp çırpmanın, dolandırıp gözlerini kaçırmadan yalan söyleyebilmenin, hiç düşünmeden kavga başlatmanın, adam bıçaklayıp öldürmenin, tecavüzün gaspın güç olduğu böyle bir ülkede hala böyle safça iyi niyetli düşünecek kadar zayıf ve kırılgansan az bile değil mi?

    ve evet uyumsuz olan benim aslında, ben ayak uyduramadım bu düzene, her şeyde olduğu gibi yine kaybetmeye mahkum olan yine benim biliyorum. çoktan doğal seleksiyona uğramalıydı benim gibiler ya da zaten uğradı da bir ben mi kaldım ortasında gecenin bilmiyorum. hiç bilemedim.

    zorunlu edit: yaşadıklarımı, gördüklerimi, sıkıntımı ifade etme şeklim hukuka aykırılık teşkil ediyormuş, neyse ki ekşi destek uyardı sağ olsun, ben de gereken yerleri çıkarıp attım, yoksa üç dolarlık isyanım yüzünden bir de mahkemelerde sürünecektim herhalde? gerçi o da müstehak bana, ben kimim ki isyan ediyorum, ne hakkım var yapılan haksızlığa ses çıkarmaya, konuşmaya hele de bağırıp çağırıp küfür etmeye ha?
2482 entry daha
hesabın var mı? giriş yap