42 entry daha
  • çalışacağının garantisini veremem (edit: denendi %100 çalışıyor), onu ancak yarın görebilirim ama bu maçı izlemek isteyen fakirler için elimde güzel olduğunu düşündüğüm bir alternatif var. kontinental hokey ligi için letonyalı birinden almıştım bu öneriyi ama beşiktaş maçı için de çalışır.

    (edit: bu akşam khl'deki ska-cska maçını izledim/izliyorum. sıkıntı yok. şl'ye özel bir karartma yoksa, onlar da izlenebilecektir dolayısıyla. yarın akşamki şl maçlarında yine bakmaya çalışacağım.)

    (edit2: şampiyonlar ligi'nde de denedim, sıkıntı yok. saldırın)

    yaz kızım,

    > latvijas.tv adresine girin.

    > sağ üst kısımda, bayrakların solunda "register" var. oradan siteye kaydolun. sadece e-mail ve şifre gireceksiniz, onay maili de bana bir dakika içinde geldi. hatta soru sormak için mail attım, 10 dakika içinde geri dönüş yaptılar. iki dakikanızı almaz yani kayıt ve aktivasyon işlemi.

    > kaydolup aktivasyon işleminizi yaptıktan sonra, sol menüden "watch" deyin.

    > bu ekranda size bir hafta beleş izleme imkânı tanıyacaklar. bu demo tüm kanallar için geçerli. "ver bebeyim" deyip devam edin, "oynat uğurcum" deyin.

    > kanal listesinden viasat baltic'i seçin ve arkanıza yaslanın. internetiniz sağlamsa, hd seçeneği de var aynı kanalın.

    dediğim gibi %100 çalışacağının garantisini veremem çünkü maçlar da demoya dahil mi, bilmiyorum. bugün buz hokeyi maçında teyit edebilirim sanırım. ekran görüntüsü,

    watch ekranı
    yayın

    yayın akışı için yarını seçtim, sağ tarafta görebilirsiniz. yarın akşam cska-leverkusen ve sevilla-juventus maçlarını canlı yayınlayacaklar. çarşamba ise beşiktaş-benfica var, 22:45'te de bir tane var ama unuttum şimdi hangisiydi, bu listede 23 kasım yok.

    yayın kalitesi ise şöyle oluyor benim yurt internetimde,

    bir
    iki

    viasat baltic'te nascar, euroleague ve premier league de var bu arada. "ben bunu çok sevdim" derseniz letonya kanallarının olduğu paketin 15 günlüğünü 5, aylığını 9, iki aylığını 16, üç aylığını 21, altı aylığını 36 ve son olarak yıllığını 72 euro'ya alabilirsiniz. rus ve ingiliz kanallarının olduğu bir paket daha var ama %30-40 kadar pahalı.

    ben satın almadım ama mail attım, türkiye'den türk bankası kredi kartıyla alabilir ve buradan izleyebilir miyim diye, evet sorun olmaz dediler. yalnız yayın kalitesini ayarlama seçeneği yok. demoda olduğum için mi bilmiyorum. dur onu da sorayım.

    edit: üç dakika içinde cevap verdiler haha, masa başında biri soru sorsun diye bekliyor herhalde adamlar. yayın kalitesi değiştirilemiyormuş, kanalların hepsi standart kalitede yayın yapıyormuş. tabii hd olan kanallarda kalite daha yüksekmiş. laola1.tv ya da nhl.com'daki kadar iyi değil kalite ama olsun, iş görür. futbolda saha kocaman, top kocaman, adamlar kocaman. standart kalite de iş görür.
1179 entry daha
hesabın var mı? giriş yap