1192 entry daha
  • lezzetli rezalet:

    aramex ile yurtdışından gelen postamı, bunlara teslim etmişler. 21 kasım 2016 pazartesi akşamı aras kargo'ya verilmiş. daha elime takip numarası ulaşmadığı için, 22 kasım 2016 sabahtan arayın dediler.

    bugün sabah 8:25'te kargo şubesine gittim, benim kargo yok. isimden bulamıyorlar da. neyse 8:30'da takip numarasını aldım. küçükçekmece'den çıkıp büyükçekmece'ye gelecek kargoyu lefkoşa'ya yollamışlar.

    evet, yanlış duymadınız. istanbul içi 35 km yol yapacak olan kargoyu denizaşırı şubeye yollamışlar. paketin üstünde cep telefonum, adım sanım, tc kimlik numaram, adresim hepsi mevcut. istanbul diye ısparta'ya yolla, izmir'e yolla, hatta izmit'e yolla da kıbrıs'a nasıl yolladınız birader ya?

    sorunu çözmek için aradım, "gönderici veya gönderilen şubenin sorunu çözmesi lazımmış". neyse önce gönderici firmayı aradım, "mail attıklarını" söylediler. daha sonra gönderici şubeyi aradım, "hadımköy transferde görünüyor" dediler. "paketi orda tutabilirseniz en azından gidip ordan alayım" dedim, tamam biz size haber veririz dediler.

    arada en az 5-6 kere müşteri hizmetleriyle görüştüm, "gönderenin düzeltmesi lazım" diyorlar, başka cevap yok. her yeri aradım kargo nerde belli değil. muhtemelen de kıbrıs'a doğru çıktı, ama onu da sisteme işlemediklerinden göremiyoruz. gönderici "mail attık, görüştük, düzeltildi" dedi ama sistemde halen herhangi bir değişiklik yok. benim bugün teslim alacağım kargo dünya turu yapıyor.

    aras kargo'ya 3 kere şikayet kaydı oluşturdum. mesai saatinin bitimine yarım saat var, ne arayan var ne soran. biri beni arayıp "kusura bakmayın, hata yapmışız, kargonuz hemen şuradan şu şubeye geri gönderilecek" dese tamam diyeceğim. sanki ben kasten lefkoşa'ya gönderdim ya sabahtan beri telefondayım. arıyorum çözümsüz, arıyorum biz bir şey yapamayız, arıyorum bizden kaynaklı değil.

    bir daha sizden çöp bile göndermem. umarım elinizdeki paketin de yerini tespit eder de kurtarabilirim sizden.
3359 entry daha
hesabın var mı? giriş yap