3 entry daha
  • lisede çalıştığım dönem plato okulları aracılığıyla tanıştığım kişi. sosyal medyadan bahsederek, mizahı kullanarak, gençlere neyi iyi yapıyorlarsa onu yapmaları gerektiğini anlatmaya çalışan, gençlerin ilgisini çeken, kendini dinletebilen biri. kariyer ve iletişim eğitmeni (!).

    gelelim biz ne yaşadık kısmına ki bu türkiye'deki anlatıcıların sadece anlatıcı olmak için anlatıcı olduklarının bir göstergesi. yani kendi kendine ben iyi bi şey yapıyorum hadi bunu anlatayım derdi.

    semineri normaldir geç başladı 10 dk kadar ve 15 dk uzadı. bu süre zarfında servisimizin dönmesi gereken saati geçtiğimiz için ben gerilmeye başladım çünkü adam işini kaçıracak çocuklar yollarda servis bekliyor. seminerin son dakikaları zaten öğrenciler dinledi diyerek öğrencileri hemen yanımızdaki kapıdan sessizce çıkarmaya başladım çünkü belli de olmaz belki daha konuşacak erdem abi. sonuçta servisçi adam evine ekmek götürecek herkes koç mezunu değil ! salonun en köşesindeyiz ve 8 öğrenci çıkarkeen, seminerin.....(buraları duyamadım) ayıp ayıp dedi ve tüm salon alkışladı. sonra da öğretmeninizin de öğretmenler günü kutlu olsun dedi. öğrencilerim çok üzüldü.

    sağol canım. ben senin seminerini beğenmemiş de çıkıyor olsam demek ki sen beni orda linç ettireceksin. bu topluluklara insan ayıplatmak ve yuhalatmak yeni türkiyemizin adetlerinden biri. ne güzel ki abilerimiz de hemen ediniyorlar. iletişim koçluğu yapmasın türkiye'de kimse, zırnık kadar empati göstermeyi egosu yüzünden beceremeyen kimse iletişimin i'sini ağzına almasın.

    bu arada iletişim koçuyum fln diyen oldu mu kaçıyorum artık ben.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap